![]() |
|
Kamerový systém Jaký zvolit ?prosím poraďte jaký mám zvolit kamerový systém do domečku a na chatu :) chtěl bych buď 4Ch na zahradu a 6 - 8Ch kolem domu. Sousedy žádné nemám, ani chodník, je to hájenka na kraji lesa.Díky Vám za Vaše poznatky, budu rád i za nějaký ten odkaz ;) R^ |
Jirusius
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Kamerový systém Jaký zvolit ?Zřejmě chceš ohlídat televizní a satelitní techniku, kterou máš na té hájence, že? Jiná souvislost, proč to zveřejňuješ na tomto webu, mě nenapadá.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Kamerový systém Jaký zvolit ?V dnešní době dělají firmy všechno možné,protože je vše v utlumu.Dej mail a já nebo kolega ti uděláme návrhy...4,8,16 pokud máš net tak i vzdálený přístup atd.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
@ FanynSprav mu to tak, aby to mohol pozerať aj cez mobil, keď bude náhodou v práci. :))) Keď robota, tak na poriadok! |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Kamerový systém Jaký zvolit ?Rotvajler :8)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
Techniku,samotu nemá rád prakticky žádný pes,to je týrání a taky nebezpečí-stavájí se agresivní i vůči vlastníkovi ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 922 |
![]() |
|
re:rotvajlertakovou svini psa bych tam nechtěl,to už rači at to hlídá tchýně :laughing: :laughing: :laughing: |
chleba
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
nejrentabilnějšívarianta jsou atrapy |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: Kamerový systém Jaký zvolit ?najlacnejsia alternativa ako rika pierr atrapa, alebo lacny senzor, stykac a k tomu dobra sirena, dnu a vom na odplasenie a zlaknutie, ak chces viac tak cez internet ak ho tam mas, vtedy vidis bud na mobile alebo na webrozhrani, ale ak nieje net tak aj tak decoder s hdd aspon 2T zalezi ako casto tam chodis, kamery so senzorom pohybu aby sa zapli iba ked je pohyb, ak daj email , poslem ti linky na dodavatelov odkial som bral |
reavisko
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: Kamerový systém Jaký zvolit ?Re: lacny senzor, stykac a k tomu dobra sirenaTo je to nejhorší řešení. Pouze zdroj problémů a falešných poplachů. Zde naplno platí levné řešení je špatné řešení. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
atrapya pro movitější senzor pohybu spojený se starým mobilem s předvolbou jediného čísla,pokud nemáš chatu hodinu cesty,funguje bezva a cestou vezmi i policajty |
pierrepetr
![]() |
|
to:netechnikTKRzkús toho psíka propojit přez AV !!! a potom ráď!:8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Kamerový systém Jaký zvolit ?jj, vsechno je o penezich a o vzdialenosti , ale mam skusenosti s vela pripadmi kde su lacne cidla na dverach a oknach a dobry sirena a fici ok, ale to niesu kamery je pravda, pokial neni net tak to neni zaujimave, jedine stary pc alebo decoder s HDD |
reavisko
![]() |
|
RE: Kamerový systém Jaký zvolit ?internet a pc je provozně náročné na penís!co tak GSM alarm ? a ještě můžeš třeba z domu zapínat světlo,TV atd! |
tonek
![]() |
|
RE: Kamerový systém Jaký zvolit ?jj, ale chce kamery, a cez gsm sa nedaju , ci daju ? |
reavisko
![]() |
|
retoreavissamozřejmě nevím všechno , hlavně jak je to se záznamem jako důkazem???ale jistě máš pravdu , já bych dal spoustěný recorder a GSM jako akci ! |
tonek
![]() |
|
jakejzáznam,musíš ho chytit pod krkem a ne se tahat 8 let po soudech a pak přijde amnestie |
pierrepetr
![]() |
|
no atím jsme se shodli !R^ :laughing: Rv |
tonek
![]() |
|
Rotvajlerje takovy, jaký je pán. Rasa coby obranář a ochránce je nejlepší. Bohužel je smutné, že si ho pořizují pitomové, co neumí chovat ani morče. Rotvajler je vynikající pes. POn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxonto je jistě pravda,ale taky něco žere a pán je daleko a pokud někomu zabrání v krádeži,pán má problém,ne zloděj |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kamerový systém Jaký zvolit ?To je jasný. Šlo mi jen o tu narážku na rasu. Není to zvíře pro každého. Par těchto psů osobně znám a mám s nimi výborný vztah. Doma mám na nej kotec, ale zatím nemám to nejdůležitější a to je čas. Tak snad v důchodu...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Kamerový systém Jaký zvolit ?tonek: Žádné propojení netřeba, rotvajler po spuštění alarmu sám vyrazí na místo a vetřelce zlikviduje :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
Jedna praktická:... hele, oni všichni ti čórkaři jsou v prodejnách jako ryba ve vodě a moc dobře vědí co je imitace kamery a co ne. Hlavně si nepředstavuj zloděje jako hrbatého vousatého staříka, který se pokakává a smrdí....jo? Další věc je, že se krade i ve dne a krade se zásadně vše a ne jen telky a foťáky, a kolikrát zloděj dobře ví, že tam je alarm. Něco už jsem s těmi šmejdy zažil. To co zastaví zloděje není alarm, ani imitace kamery, zastaví ho pes, folie na oknech, pořádný dveře a zámky, mříž atd....Pak je důležitá velice dobrá pojistka, zdokumentovat vše, pořizovací doklady a to je tak vsjo, tovarišč... Za ty prachy co dáš do kameráku s nahráváním bych vrazil do pořádný pojistky, do folií na okna a nebral bych na hájenku u lesa žádný brilianty, daváj éto vsjo... :8) |
Dadycool
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
![]() |