![]() |
|
SAMSUNG má problémy se SMART HUBod soboty není přístupná funkce SMART HUB, díky které bylo možné využívat veškeré aplikace poskytované SAMSUNGem.Včetně YOU TUBE apod.Divím se,že to tu zatím nikdo nezmínil.A nikdo neví,kdy s ejim to podaří opět rozchodit. |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG má problémy se SMART HUBNeni problém spis u tebe? Nebo jen u nejake konkretni verze? U me vse OK (verze SmartHub 4.5311-5.0, vcetne Youtube, Voyo, atd. |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG má problémy se SMART HUBRozhodně ne.Dnes jsem volal na info linku Samsungu a potvrdili mi, že chyba je u nich.Nemusí to být možná TV, to netvrdím.Ale pokaždé to hodí jinou chybovou hlášku,tzn.že s tím něco dělají.Nejdřív mně to vnutilo aktualizaci této fce., poté to přestalo jít.Jsem v v klidu. |
Piller
![]() |
|
RE: SAMSUNG má problémy se SMART HUBUž se to rozešlo.Od soboty. |
Piller
![]() |
|
RE: SAMSUNG má problémy se SMART HUBZdravim tak ja jsem to taky skousel a mne to taky funguje zeby to uz opravili? |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG má problémy se SMART HUBNo mne to tiež nefunguje od včera. |
profant
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG má problémy se SMART HUBProsíme Vás o trpezlivosť, nakoľko prebieha údržba serverov SmarHub, ktorá môže trvať ešte niekoľko dní. toz odpoved od samsungu |
mik
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG má problémy se SMART HUBA co zkusit přehrát fw. nebo továrko? Proto všemu smart říkám SMRT, SMRT hub. Obzvlášť u šamšungu je kouzelná editace a řazení programů (viva la dvb-s), místo toho, aby byla součástí standardního menu. A bohužel právě zde u editace na ní není zbla smart. Bez PC editoru je to hromada času strávených se SMRT TV. Chytřejší byla snad i TV Rubín. :)))VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 002 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG má problémy se SMART HUBNo ja si myslim ze ve smartu ty kanaly taky v pohode se daji radit mne to teda nedela zadny problem.Jen to treba vedet. :laughing: |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
![]() |