![]() |
|
Problémy s Homecasty S3000CRZdravím všechny ty,kteří by mi chtěli pomoci s mým problémem. V poslední době se mi množí stížnosti zákazníků kterým jsem dříve montoval nebo prodal sat. receivery Homecast S3000CR a které nyní spolupracují s kartami výměna.Dochází u nich k nepravidelnému ale opakovanému(několikrát za den)zamozajkování i úplnému zaseknutí,které lze často řešit až přepnutím na jiný program.Možnost nedostatečného signálu jsem samozřejmě vyloučil.Nedokázali mi odpovědět odborníci na Helpdesk u Skylinku ani v Allcomu kde Homecast autorizovaně servisují.Samozřejmě vím že jde o starý železo,ale málokterý jednoduchý SD rec. fungoval lépe ale hlavně nemám to srdce nutit každého dědečka ke koupi HD přijímače ke své staré CRT TV,vzláště když už jednou vydal část důchodu za kartu výměna.Jelikož nejde jen o jednotky kusů a mnoho mi jich ještě v okolí běhá,byl bych vděčen každému kdo se s podobným problémem setkal,řešil ho a vyřešil.Odhaduji že na vině může být zastaralý FW většinou verze 2.01 a 2.02 i když naopak některé S3000CR se stejnou verzí prý fungují bez problémů.Přes OTA na Astře1 už asi novější viset nebude ale na stránkách Homecast.de je ještě v.2.25. Hledám proto někoho kdo má zkušenosti s jeho aplikací a fungováním.Děkuji za odpovědi.Zd |
zdenek70
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 5 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CROmlouvam se za tuto otázku,ale jak stáhnu novější soft?Předem díky |
stita
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
stitaNejdříve by musel být aktuální?!Když byl ještě na OTA, tak byla verze ident obrazu 19. Na Internetu je sice 2.25, ale problémy s ICE stejně neřeší! Viz. naše diskuse: https://www.parabola.cz/forum/topic-77191/ Prostě už skončila podpora pro tyto legendární, dobré stroje a nového firmwaru se už nedočkáme. Skylink těžko vrátí ony změny, které způsobují problémy, zpět! Technicky by to šlo, ale..... :-/ Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |