![]() |
|
HBO HD bez zvuku?Koukám že HBO HD jsou hluché obě audiostopy!NákazaAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?Nejsou. Vse bezi |
MIKER65
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?Aha takže je to v mém NXP256 hm to jsou mi věci u ostatních zvuk normálně jde tak jsem opět zkusil přepnout na english a ticho zkusím znovu přeladit.Dík za radu jdu laborovat proč mi ten zvuk nejde. Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?Hlavne jsi nenapsal ze ktere druzice. U mne na freeSat bezi v pohode (0.8w) |
MIKER65
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?Sekce: CS Link, Skylink :bomb:Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?Hbo HD cz stopa OK Amiko alienAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
aldaProtože vysílá v DD!Pokud nepoužíváš zvuk optikou ven(jinak by ti to šlapalo), tak si vypni výstupní formát digital a zvuk se ti rozeběhne! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?no mne stále ten zvuk nejde ale jen u tohoto HBO HD 23,5°E.NXP256 si asi žije svým životem.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?Soudruzi, ale u normalnych providerov ide zvuk DD cez HDMI do TV, bez optiky.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Delta1Delta1 díky za nakopnutí R^Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?Jo ale já to mam puštěný vedle na lcd + bedny už jsem doma dik za reakce R^Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
aldaOK ;)Hezký večer! :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?zvuk jsem nebral z HDMI to je celéAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?To si mal prve napisat. ;) Potom je svetlo.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereA který tedy provider není normální v tomto směru?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
liquereliquere provider může za zapojení v domácnosti. Ten tvůj provider ti to doma prekontrolov. Můžeš to víc rozvést co si tím myslel. Podle e tebe provider může za chyby výrobců. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
oba soudruziv tom case ked som to pisal, kto mal vediet ze to ma zapojene ako ma. To som mal predpokladat taky nezmysel?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?"A který tedy provider není normální v tomto směru?"Joscer, stale ten isty hvězdne pruhovany........ :) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
alda - zvuk na HBO HDPokud jsi na to ještě nepřišel, tak jen prolaď ten jeden transpondér a už to půjde. Měl jsem stejný problém. |
S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
liquereAle teď vážně. To, jestli prochází DD zvuk přes HDMI do TV fakt může být závislé na providerovi? Nebo jsi zkrátka ujel a teď se to snažíš zlehčit.Otázku míním naprosto vážně, rád se něčemu novému přiučím. PS: to označení, co jsi použil u příspěvku v 09:02.13 si vůči mě pro příště odpusť. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
liquerePartyzán. liquere (Soudruzi, ale u normalnych providerov idezvuk DD cez HDMI do TV, bez optiky.) přelož mi to. Co jsi chtěl tímto říci. Já to nepochopil. Ti kapitalistické názory jsou na mě hodně inteligentní. Chtěl bych taky takové IQ jako Ty. |
satman1
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?Chlapci krotte svoje vasne. ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?Kto chcel pochopil, kto nemohol ten cita z papiera.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereliquere já to vzdávám co k tomu říct. |
satman1
![]() |
|
RE: HBO HD bez zvuku?Co kua nechapete. Uz sa vzpamatujte .Par krat sa stalo, ze bol deklarovana zvukova stopa DD a nebolo nic.MPEG isiel v pohode.Tak na to konto som napisal co som napisal.A ako to ma zapojene sa vymackol az nasledovne. Tak co stale tocite dokola vase PSM. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquere(Soudruzi, ale u normalnych providerov idezvuk DD cez HDMI do TV, bez optiky) Ty máš připojenou anténu přes hdmi. Nebo jak si to myslel. Nebo tvůj provider ovládá tvoje hdmi. Tak ho konečně prozraď. Ať se poucime. |
satman1
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |