Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Serv.poplatek

Taky mi přišel E-mail od Sky linku na nezaplacený poplatek na kartu kterou jsem nikdy nevlastnil,napsal jsem jim a omluvili se mi.Holt v době hackerů je možné všechno,zvláště včera-pravda, u mě je to už půl roku.

korkoran
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Serv.poplatek

Este jedna otazka k tej registracii.Stara tema zamknuta.Joscer je mi jasne, ak je povinna kolonka pre email, ale ked moze clovek registrovat postou bez emailu, naco potom je pri registracii cez net tento udaj povinny? Ved to len nuti predajcov registrovat cudzie karty na svoje email konta. Aka je v tom logika? Nebol by dôlezitejsi udaj napr, tel. cislo? VEd babky na dedinach asi ten internet skôr nebudu mat, ako nejake cislo, nie? Co ty na to, alebo aj ostatní?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ako som písal,bud sú to hackeri,alebo má v tom skylink guláš a problémy ako popisoval joscer z mailami v uzamknutej téme.To je proste stále dokola-Skylink,skylink,skylink...a nič iné.Začína mi to už dosť liezť na nervy.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Netušil jsem, že mail při registraci přes web je povinný. Já jsem ho vždycky vyplňoval automaticky.
Otázka je, co se děje při registraci poštou. Jaký pak proběhne proces ve Skylinku, to já netuším.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

kostik123

Jestli někdo někam uvede svůj mail a zapomene na to, není guláš Skylinku.

joscer

Pardon joscer - t52 pisal, ze je nutne uviest email, este raz sorry.Tak som pochopil ten pojem nutne....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Předpokládají,že když registruješ přes web tak chtějí email a budeš s nimi komunikovat elektronicky.Když pošleš registraci poštou,tak nemáš přístup do účtu přes web.

t152
Registrace: 4/2011

No ale to je len vznik dalsich problemov, vlastne umelych.

liquere

joscer

Myslel som ak má niekto ten istý mail ako si popisoval a nie či niekto zabudne udať mail pri registrácii.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

kostik123

Já nepsal, že někdo zapomene uvést mail. Psal jsem, že zapomene, že někam svůj mail uvedl.
V tom, že může být stejný mail u více účtů u Skylinku problém nevidím. Z mého pohledu (že má jen "pár" klientů) je to spíše výhoda.

joscer

dále jsou v registraci položky co upředňostňuješ jestli email nebo sms a jestli posílat faktury poštou,takže se dá zaregistrovat i staré babce přes web,ale do komunikace uvést sms na její tel a faktury poštou.Pak nic na tvůj email nic nepřijde a přijde to zákazníkovi.Prodejci to registrují přes web,aby těmto starým lidem ulehčili s administrativou.

t152

pro 1152

.Prodejci to registrují přes web,aby těmto starým lidem ulehčili s administrativou.....ještě, že tě nemám po ruce! Bude mi sedmdesát a radím v tom třicetiletým..... ;)

Tondach
Registrace: 3/2004

Tondach

:-) neber osobně.

t152

Som prijemne prekvapeny, ze je tolko podstivych predajcov.Ze to registruju na seba preto, aby potom za male sluzbicky nepytali malicke poplatky od starych ludi.

liquere

Jo a podstivych som napisal schvalne...... ;)

liquere

Ještě k registraci

Měl jsem jednoho mladšího než já kamaráda,měl 2 karty a nevěděl od koho ,napsal jsem všechny jeho údaje mailem Skylinku a do pěti dnů měl doma papírově zprávu se všemi potřebnými údaji ,ale mě mailovali,že to vyřidili,(bez citlivých dat)no a von si před měsícem umřel.Já sám jsem taky takhle dostal od nich info o mých dávný registrací,provedených tenkrát saťákem.

korkoran
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra