![]() |
|
HD programy na SkyLink - nejdouDobrej. Mám problém. Chytám na SL HD-čka a občas jdou a občas ne. Je to záhada, většinou je to tak, že ráno nejdou a odpoledne na večer jdou. Síla sig. je cca 98 a kvalita nula. Má s tím někdo zkušenosti ? Dík. |
chinda66
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouzeby nepresne nastavena parabola?Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
rereZkusils restart.Nebo vytáhni kartu , vše vypni - zasuˇn a spustˇ :lookaround: |
jenicek
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouked mu to robi pravidelne a v pravidelnych casoch-tak pravdepodobne je to tym nastavenim paraboly |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouNo, jestli mu kolísá kvalita k nule, tak to restart nebo šachy s kartou nevyřeší.Prvně řádně naštelovat parabolu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouRestart paraboly! Dostelovat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouZkontrolovat vsechny F konektory zda jsou spravne udelany a dotazeny a pokud bude problem s kvalitou pretrvavat, tak radne dostelovat parabolu podle TP DVB-S2/8PSK.S tim dotahovanim F konektoru opatrne, aby nedoslo k prasknuti maticove hlavy. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouSpíš bych to tipl,že nebudou dobře naladěné programy po překlopení TP do DVBS2.Už jsem se s něčím podobným setkal. Smaž všechny programy a znova naskenuj ale se síť.vyhledáváním,aby se aktualizovaly parametry TP |
t152
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
@t152Tipnul jsi,ale vedle jak ta jedle!Kdyby jsi napsal,ať dosměrují inklinujicí satelit,tak by jsi k tomu byl blíže!Jak napsal liquere,restart paraboly,zajistit si montážníka,který mu přesně nastaví parabolu,to je ten jeho problém. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouTo je pro většinu lidí až ta poslední a nejméně oblíbená volba :lookaround:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouDíky za rady. Nejdřív zkusím znova naskenovat ty kanály. Ale může to bejt i ta parabola. Někde jsem slyšel, že večer a odpoledne se prej ty vlny šíří líp. Že prej na to má vliv sklon tý ozónoví díry -- to asi bude pěkná blbost. |
chinda66
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouNic neskenuj a pohni trochu parabolou. Doleva, doprava nahoru, dolů. Vždycky chvíli počkej a uvidíš kvalitu signálu. Nakonec vyzkoušej poštelovat skew (natočení LNB).Otázka je, jak tu parabolu máš přístupnou. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouKdyž ti to nejde jakou mám v tom momentě kvalitu signálu v % ? |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouKdyž mu to nejede,jak může vědět jakou máš kvalitu signálu :)))Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouKdyž to nejde, tak síla sig. je cca 98% a kvalita 0. |
chinda66
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdoutak anténa ŠPATNĚ nasměrovaná jak se tady psalo . Až ti to nepůjde jen lehce prohni parabolu do Pra,nebo Lev, nebo Nah, nebo Dolů.pomalu a chvilku podrž a koukej na kvalitu v % , jedná se o mm , ne o cm . Určitě na nějakou stranu naběhnou % kvality . Pak ji povol parabolu a nasměruj a utáhni . Já to ladím na ČT1 HD . |
standa111
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdouJo, jo prohni si parabolu.... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 287 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkyLink - nejdoupoštelovat skew (natočení LNB ) ano joscer má pravdu a to já dělém až na konec na doladění až když mám signál - kvalitu . Taky natočení jen málo ne o 30 stupnů a více . mělo by to vycházet tak do 7 stupnů na jednu stranu . |
standa111
![]() |
|
![]() |