![]() |
|
Majitele Di-Way ICE 7000Koupil jsem prarodičům(85 let) Di Way-Dnes něco zmáčkli na ovladači a hraje prý jen Barandov-Šlágr.Jine programy prý bez signálu. Ani ČT 24. Poradí nějaký majitel toho příjmače-nechce se mi letět 50 km možná kvůli blbosti. |
radakrtek
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Majitele Di-Way ICE 7000Jenom ty dva programy jim hrají ?Nějak málo ... Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Majitele Di-Way ICE 7000Také to je s dziatkami!!!Víc jsem se nedozvěděl, spíš to vidím na problém s koaxiálem. Minule odpálili box, protože ho pořád přikrývali budíkem-stále do toho drbají. |
radakrtek
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Majitele Di-Way ICE 7000Kdyby to nebyli rodiče, tak je pošlu někam, že..ale poradím ti. Znovu jim to nalaď a kup takový uni učící ovladač pouze s přepínáním kanálů, hlasitostí a on/off. Máš možnost jim dokonce koupit přijímač, který umožňuje vypnout tlačítka na předním panelu. Pokud to rozdrbou i pak, jedině vydědit :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Majitele Di-Way ICE 7000Animáčik a dychovky, aspoň niečo :)Ako keby im išiel len TP 11895, ešte je tam TV8 v základe. Super DO pre seniorov je v googli: Ovládač diaľkový SEKI SLIM - teda nemá chybu, odporúčam. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Majitele Di-Way ICE 7000Vytiahnuť s elektriky a znovu zapnuť. Všetko by malo nabehnúť. A potom neprepínať a najlepšie vymazať Private Spice CZ, po prepnutí z tohoto programu na hociktorý iný aj nekódovaný je čierna obrazovka. Údajne sa čaká sa na nový firmware.Monoblock Triple 19,2°E, 16°E, 13°E a Monoblock Duo 2°E, 1°W
|
jimmy.a
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
![]() |