Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Modul Technisat Cryptoworks a Ice karta Upc

Zdravim,mam Amiko 8340,ve ctecce karta funfuje normalne,v modulu jen sd programy ,hd vypisuji hlasku kodovano.Nema s tim nekdo zkusenost ? diky za reakce

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Modul

to je zajímavé.O těchto originál modulech se všeobecně tvrdí,že právě s ICE kartou spolupracují bezchybně.A mělo by být celkem jedno zda Skylink nebo UPC.Také by mne zajímalo zda někdo muže potvrdit tu UPC kartu.Skylink ICE jsem zkoušel bez problému. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Modul Technisat Cryptoworks a Ice karta Up...

Ne s kazdym prijimacem bude automaticky chodit bezchybne Cam modul od Technisatu.

HYPER
Registrace: 11/2010

Modul

to je taky fakt.Já to zkoušel v Topfieldu 7700HSCI,Vantage 7000S,HD-BOX 9105+ a makal.ICE od UPC jsem nezkoušel.Třeba někdo poradí. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Modul Technisat Cryptoworks a Ice karta Up...

To se tvrdi o Technicrypt Irdeto CI+. Ten skutecne jede na vsem, co jsem zkousel, asi 15 prijimacu. Karta ICE01.

Ale chtelo by to alespon odkaz na ten modul. Napr. stejny problem mam s modulem Polsat na kterem nejedou HD programy v DVBS2. Pouze MTVHD i to dokaze ten modul "rozehrat" k nepripusnosti. Modul jiz nepouzivam, je to starsi verze s preklopenou nabidkou.

wenk
Registrace: 4/2006

jasne ze to ide

Modul TS stary CryptoWorks s UPC ICE ide, a aj ked som kartu dal do noveho TS Irdeto CI+ (Skylink (Omko fw) v kt mam bezne SkyLink ICE kartu) tak to slo tiez!
ALE prijimace nie Kakimo, ale TS a VU Duo...
K

krikri
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra