![]() |
|
Modul Technisat Cryptoworks a Ice karta UpcZdravim,mam Amiko 8340,ve ctecce karta funfuje normalne,v modulu jen sd programy ,hd vypisuji hlasku kodovano.Nema s tim nekdo zkusenost ? diky za reakceJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
Modulto je zajímavé.O těchto originál modulech se všeobecně tvrdí,že právě s ICE kartou spolupracují bezchybně.A mělo by být celkem jedno zda Skylink nebo UPC.Také by mne zajímalo zda někdo muže potvrdit tu UPC kartu.Skylink ICE jsem zkoušel bez problému. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Modul Technisat Cryptoworks a Ice karta Up...Ne s kazdym prijimacem bude automaticky chodit bezchybne Cam modul od Technisatu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Modulto je taky fakt.Já to zkoušel v Topfieldu 7700HSCI,Vantage 7000S,HD-BOX 9105+ a makal.ICE od UPC jsem nezkoušel.Třeba někdo poradí. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Modul Technisat Cryptoworks a Ice karta Up...To se tvrdi o Technicrypt Irdeto CI+. Ten skutecne jede na vsem, co jsem zkousel, asi 15 prijimacu. Karta ICE01.Ale chtelo by to alespon odkaz na ten modul. Napr. stejny problem mam s modulem Polsat na kterem nejedou HD programy v DVBS2. Pouze MTVHD i to dokaze ten modul "rozehrat" k nepripusnosti. Modul jiz nepouzivam, je to starsi verze s preklopenou nabidkou. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
jasne ze to ideModul TS stary CryptoWorks s UPC ICE ide, a aj ked som kartu dal do noveho TS Irdeto CI+ (Skylink (Omko fw) v kt mam bezne SkyLink ICE kartu) tak to slo tiez!ALE prijimace nie Kakimo, ale TS a VU Duo... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
![]() |