Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat Digicorder Isio

Nevím, zda to zde proběhlo, ale na něm.stránkách technisat je ke stažení aktualizace tohoto přijímače-přes OTA to nejde....změny jsou viditelné.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat Digicorder Isio

Aktualizacia fw cez OTA na Technisaty trva velmi dlho a navyse dostupny je fw tak dve cisla dozadu...
Narychlejsie a najspolahlivejsie je cez USB.
Novy fw je aj na Digit Isio S1 na strankach Technisat.de

HornetF18
Registrace: 10/2011

1/ ten FW má 30MB na rozdiel od bývalých typov napr. HDS2X mal 4MB. Preto čas sťahovania cez OTA môže trvať desiatky minút.
OTA je technika minulého storočia, keď nebol net rozšírený

2/ otázka je, čo to máš za ISIO do ktorého ti to nejde. Tento FW totiž samozrejme nepasuje do novších prístrojov od oficiálneho českého distribútora....

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2

Formoval jsem svůj příspěvek jako oznamovací a ne tázací, radiš v této věci znalému.

Kdo je kdo a co je co.

Janik

Janik

tak gratulujem k dobrému prijímaču.
Nemáš náhodou ISIO S s HD+ kartou? Neviem nikoho nájsť kto by používal túto kartu v čítačke ISIO spolu s CI-modulmi a SkyLink kartami.

Dagy2

Ahoj Dagy, mám DigiCorder ISIO S spolu s HD+ kartou vo vstavanej čítačke Technisatu a Skylink Irdeto ICE v TechnyCript CI+. Včera som stiahol najnovší SW a odvtedy mám problémy s názvami niektorých rádio staníc. Rozpíšem na frejku.

IVOzNR
Registrace: 4/2011

IVOzNR

vidíme sa na frejku

Dagy2

Dagy2

Ubezpečuji Tě, že mám digicorder isio bez HD+ karty, ale mám i digicorder isio s HD+ kartou, kterou nepoužívám, mám kartu sky.de. Abych Tě poučil, tak SW funguje v obou typech bez problému i se skylinkem, sky it i de, cyfrou i TNK, JSC mi šlape také.

Kdo je kdo a co je co.

Janik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra