![]() |
|
Technisat Digicorder IsioNevím, zda to zde proběhlo, ale na něm.stránkách technisat je ke stažení aktualizace tohoto přijímače-přes OTA to nejde....změny jsou viditelné.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: Technisat Digicorder IsioAktualizacia fw cez OTA na Technisaty trva velmi dlho a navyse dostupny je fw tak dve cisla dozadu...Narychlejsie a najspolahlivejsie je cez USB. Novy fw je aj na Digit Isio S1 na strankach Technisat.de |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Technisat Digicorder Isio1/ ten FW má 30MB na rozdiel od bývalých typov napr. HDS2X mal 4MB. Preto čas sťahovania cez OTA môže trvať desiatky minút.OTA je technika minulého storočia, keď nebol net rozšírený 2/ otázka je, čo to máš za ISIO do ktorého ti to nejde. Tento FW totiž samozrejme nepasuje do novších prístrojov od oficiálneho českého distribútora.... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
Dagy2Formoval jsem svůj příspěvek jako oznamovací a ne tázací, radiš v této věci znalému.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
Janiktak gratulujem k dobrému prijímaču.Nemáš náhodou ISIO S s HD+ kartou? Neviem nikoho nájsť kto by používal túto kartu v čítačke ISIO spolu s CI-modulmi a SkyLink kartami. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Technisat Digicorder IsioAhoj Dagy, mám DigiCorder ISIO S spolu s HD+ kartou vo vstavanej čítačke Technisatu a Skylink Irdeto ICE v TechnyCript CI+. Včera som stiahol najnovší SW a odvtedy mám problémy s názvami niektorých rádio staníc. Rozpíšem na frejku. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
IVOzNRvidíme sa na frejku |
Dagy2
![]() |
|
Dagy2Ubezpečuji Tě, že mám digicorder isio bez HD+ karty, ale mám i digicorder isio s HD+ kartou, kterou nepoužívám, mám kartu sky.de. Abych Tě poučil, tak SW funguje v obou typech bez problému i se skylinkem, sky it i de, cyfrou i TNK, JSC mi šlape také.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
![]() |