Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

enigma 2 (VU+) a nové karty Skylink

Chci si pořídit VU+ a používat legálně s uni čtečkou na Skylink, představa je že občas nějaký program nahraju, timeshifting, streaming po domácí síti apod., zkrátka normálně používat.
Co se stane až mě znovu donutí opět vyměnit kartu (klidně může i kleknout), chápu to správně, že budu donucen koupit certifikovaný CA+ modul a už nebudu schopný paralelně nahrávat nebo streamovat?

Jantars
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: enigma 2 (VU+) a nové karty Skylink

Sorry, zapoměl jsem napsat konstruktivní odpověď :)
Tak jistě že nikdo neví co bude, já mám samozřejmě na mysli co se stane, když např. teď koupím VU+ a strčím do ní novou kartu. Popsal jsem proč chci VU+ a bojím se, že ony aktivity, které na ní chci provozovat a které považuji za legální a nezbytné mi Skylink s nouvou kartou zatrhne a zničí mi investici (což bych ještě možná unesl, klíčovou ztrátu funkcionality příjmu už ne).

Jantars

V kazdom pripade si budes istejsi du buducna s VU+, ako s nejakym strojom bez moznosti CI.Ostatne je vo hviezdach.......a v luxemburgu. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Urcite je istejsie mat moznost vlozenia CI modulu, aktivity ktore chces vyuzivat mozes mat len ako doplnok ale nie ako istotu ;) na akomkolvek linuxovom stroji to je vsetko vecou podpory a toho co sa dostane von medzi odbornu verejnost

quick123
Registrace: 12/2008

Vzdy se muze neco stat, ze ti to nepujde... ale moznost, ze budou vyzadovat CI+ je zatim docela mala... Takze nyni je nejlepsi ochranou mit prijimac s CI slotem a to VU+ pokud vim splnuje.

008
Registrace: 1/2006

ja ale mluvim o tom, ze nove karty uz nelze provozovat v necertifikovane ctecce ..........

Jantars

No ale asi nemame nove karty, tak si to kup vyskusaj a daj vediet. Co chces ine pocut? :bigeyes:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Jantarsi, jdi do toho !

čtečky ve VU+ se dají naprogramovat, jak na cryptoworks, tak i na irdeto. Karty v nich potom chodí stejně jako v těch "certfikovaných" přijímačích.
Když Ti v budoucnu nebudou služby Skylink vyhovovat, nemusíš je využívat. Jsou i jiné platformy. A neboj, každému poskytovateli jde jen o Tvé peníze zákazníka - hned jak jeden zaváhá, druhý je tady s nabídkou.
S ohledm na cenu jakéhokoli VU+ bych jej ale nepokládal za "ivestici". Nebude stejně chodit věčně - a také vývoj jde dopředu.
Až morálně zestárne, stejně jej vyřadíš.

bob.r
Registrace: 1/2006

neboj se toho

Jak rika bob.r. jdi do toho.

VU+ Ultimo 4K

papagiorgi
Registrace: 12/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra