![]() |
|
HD Satelitní příjímač s 2 tunery a jedním CI sloteAhoj,nejsem v satelitní technice příliš znalý tak vás prosím o radu co vybrat mám skylink chci si pořídit pc kartu která by měla umět acpi wake up a možnost nahrávat separátně dva pořady najednou. Zatím jsem vygooglil tyto komponenty, které se zdají použitelné, nicméně je tu pořád velké ale... DVB-S2 TV Tuner PCIe xxxxxxxxxxxxxxxxxxx nejsem si jist jestli se dá nahrávat pouze na jeden CI slot dva programy a jestli má acpi wake up ... z toho co jsem si přečetl by se to ale dalo řešit softwarově... možná nenašel jsem ale žádnou negativní recenzi a servis prý funguje spolehlivě DD DuoFlex CT & Octopus Twin CI - Twin Tuner Card DVB-C/T (Doppel CI Bridge) xxxxxxxxxxxxxxxx akorát vím že to existuje... Mystique SaTiX-S2 V3 CI Dual, 2xDVB-S2 CI HDTV/MPEG4/H.264 s Mystique CI Interface f. Mystique SaTiX-S2 Dual xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx taky jsem toho moc o této kartě nenašel za jakoukoliv radu budu vděčný, popřípadě k jaké variantě se přikláníte a proč *zeditovane linky - oboznam sa spravidlami tohoto fora ! Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 02.04.2013, 20:03.16
|
stepanst
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: HD Satelitní příjímač s 2 tunery a jedním...Mám otestovanou TBS6991 DVB-S2 Dual Tuner PCIe Card, funguje bez problému. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
to matchboxxmohl bys to trochu rozpitvat. Nedávno jsem se bavil s kamarádem co mi říkal že na jeden kabel potřebuju jeden CI modul a dekodovací kartu. Tedy na jednom kabelu bych měl CI modul s placenými programy a na druhém bych měl neplacené volně vysílané kanály přes satelit od skylinku... Mohl bys mi to potvrdit, že to tak funguje a co se týče nahrávání jsi spokojen? Zajímalo by mě jak to zvládá HD videa, tedy jestli se na to dá koukat na 40 palcové ledce. |
stepanst
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
![]() |