![]() |
|
Problémy se SkylinkAhoj,prosim o radu v nasledujicim problemu: roky mi bez problemu fungovala kombinace Humax 8100 + modul ZetaCAM + karta. Po vymene za kartu Irdeto ICE loni v lete mi nekdy v unoru kompletne vypadly vsechny programy az na balik CT. A ten mi uz ca. 2 tydny taky nejde (hlaska "kodovany kanal"). Vyzkousel jsem minuly tyden modul a kartu na jinych prijimacich taky nic. Takze jsem poridil novy modul Mascom Irdeto CI / CI+ - ten v kombinaci s moji kartou na jinych prijimacich jde (Openbox, Nokia Mediamaster), ale na mojem Humaxu nikoli - provedl jsem proto restart sat. prijimace na tovarni nastaveni, nechal si poslat nekolikrat autorizaci karty (prijimac modul i kartu "vidi" - zobrazuje se cislo karty), nechal pres noc na CT1, ale nic...Vsechny programy jsou naladeny, jdou ale jen volne... Diky za tipy, jak to zase rozchodit. |
yapmmm
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkHumax 8100 směr popelnice.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Problémy se Skylinkdiky za radu, to jsem zrovna nemyslel... |
yapmmm
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkHm je to smůla ,ale podpora na určitých stránkách jaksi neni pro tento model 8100 . pouze 5400. TO je pech asi opravdu :-/ Rv ten kontejner . |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkAčkoli máš ICE-IRDETO kartu,přepni v expertmodu CI modulu prioritu smartkarty na CRYPTOWORKS.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Problémy se Skylinkkde přesně se to přepíná? pod složkou modul tam mám pouze možnost výběru "Neotion" a "Irdeto CI+ Cam" - obě možnosti (aspoň mi to tak přijde) nabízí pouze pasivní informace, nikde jsem nenašel možnost přepnout prioritu přepíná Cryptoworks / Irdeto |
yapmmm
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkPozri sa Humax ti poslužil a už je najvyšši čas na zmenu.Pozri nejake HD a pri vybere si nechaj poradiť |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
yapmmmalebo vyskúšaj nejaký iný modul(požičaj si z predajne)...napríklad Mascom CW/IR, ktorý sa dá aktualizovať cez Astru 19,2E a dá sa nastaviť v akom móde má pracovať ICE karta R^Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
@yapmmmNapsal jsi,že máš modul MASCOM.Prioritu smart karty nastavíš v expert menu tohoto modulu a musíš mít verzi sotware 1.25.Popis update je na stránce mascom.czNejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkAle on má pravděpodobně od Mascomu modul NEOTION, takže tam žádné expert menu nenajde. |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkTo je mi jasné - pokud by napsal hned,že má NEOTION(který MASCOM pouze prodává),tuto moji zkušenost bych zde tazateli nepředával.Bohužel modulů pro karty SKYLINK je cca 5-6 typů a najít tu správnou a funkční kombinaci s přijímačem je dnes pouze metoda pokus-omyl.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkHmm,Humax 8100,Nokia Mediamaster no to snad dotyčný zakládá múúúzeum ne. :)))Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Problémy se Skylinktak díky za různý rady - nakonec jsme v rámci rodiny provedli "škatulata hejbejte se", proházeli moduly a funguje to. Černý Petr v podobě nefungující sestavy nakonec na nikoho nezbyl... |
yapmmm
![]() |
|
![]() |