![]() |
|
televize se sat tunerVyplatí se koupě tv která má vestavěný sat tuner?nebo je lepší solo příjmačdík |
dal1
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 134 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
Preferujijednoznačně další krabičku. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
jedinávýhoda jeden ovladač,jinak jen negatíva R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
kdyžsolo ,tak Vu solo R^ |
pierrepetr
![]() |
|
dal1..co kata,ještě jede? :))) |
pierrepetr
![]() |
|
Z vlastní skušenostiRozhodně Pierrko má svatou pravdu,žádný kouzla se s tím nedají dělat.I základní manipulace je problematická |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE:televize se sat tunerKdyž nejsi žádný šťoural tak si ji klidně kup! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
jak píše hobo100% další škatuli-sice menší než tv,ale rozhodně bezproblémové ladění,instalace a hlavně žádné nervy... :sly: R^_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
tu škatulimůžeš schovat i za TV R^ :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE : TV se sat tuneremMluvil jsem s jedním vedoucím z OKAY elektro a ten nazval veškeré TV se sat tunerem za průser desetiletí - souhlasím na 100% - samé negativní reakce již reálných majitelů těchto přístrojů různých značek - výrobci TV sat technice absolutně nerozumí a vestavěné tunery jsou tak 4 roky za aktuálním stavem |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
SAT v TVMám Philips SMART se satelitem 82 cm uhl. a jede zcela bez problémů, je to pohodlné.Doufejme, že nebude potřeba nic opravovat. |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
Sharp se SatMám Sharp se Sat tunerem a a je to o zvyku.Problém je pouze s přidáváním nebo změnou, potom musím zase znova seřadit manuálně programy t.j. cca 2x do roka 30 min.práce.Výhoda není další krám u TV, který žere ve Stand-by. |
thierry
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
jde o vkuskaždého jedince ;)já bych to nechtěl Rv a rada pro thierryho který řeší spotřebu sat ve STBy , vypni počítač který má spotřebu i 400x větší !!! :8) a pořiď si master-slave lištu. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: televize se sat tunerPokud mohu, osobně doporučuji satelitní přijímač zvlášť. Ušetříš čas a hlavně nervy. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: televize se sat tunerpanasonic tx-p42gt30e + alphacrypt tc /skylink ice+hello hd/multifeed /9e-13e-19,2e-23,5e/ - zadny problem u prepinani sd+hd nebo ruznych kodovani - funguje skvele - maji to rodice, pro ne idealni - mohu doporucit -------
|
dubs
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: televize se sat tunerZásadně sólo přijímač. Už se to zde řešilo několikrát. Zbytečné téma. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
pokrokTak nevím, proč jsou dnes tablety a nadupané telefony? Jistě je většina z Vás má. Proč nenosíte samostatný telefon, rádio, foťák, videokameru atd.?Ty první taky nebyly nej. Pokrok jde dopředu. Dnešní TV už nabírají podobný trend. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: televize se sat tunerTak on by ten zabudovanej satelitní tuner nebyl problém, stačilo by jen, aby výrobce televize vyvinul takovej sw, kterej se vyrovná průměrnýmu sat. přijímači (ladění, editace seznamů), případně vybavit funkcí fastscan, a pro běžnýho diváka by to bylo ideální. :lookaround: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: televize se sat tunerpanasonic s vestavěným satelitem a velká spokojenost . BEZ PROBLÉMŮ , jeden DO. ATD. Přijdu pustímm a jede to a žádný krámy okolo .TV na zdi nic nepřekáží .Obraz super víc nepotřebuji jen z astry na 23,5 a velice málo na jedné ruce programy na 19,2 . Laděný Panasonic atd . není problém vše bez problémů , jednoduchý , bohužel u Philipsu kterou mám taky se sat. je to už horší s laděným ,ale taky to jde , zase má výhodu pro někoho , že se mu to doladuje samo , ale to já mám vypnutý , nechci programy co mluví cize . Štouralové , Podvodníci EMU , Sdílení atd pro ty to není .R^ :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: televize se sat tunerpaskvil SAT V TV a přijímače Skylink ready ani zadarmo ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: televize se sat tunerSto lidí, dva názory, jeden pro a druhý proti. Já mám třeba TV se satelitem SONY Bravia, přítel TV se satelitem Philips. Oba jsme velmi spokojeni. Pokud chceme něco nahrát, tak oba máme starší DVB-T rekordér s HDD. Já bych se pro běžné sledování TV už k samostatnému sat. přijímači nevracel. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE:televize se sat tunerMoudré slovo,rozumná řeč! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: televize se sat tunerFatscan je len pre blbcov ktori nevedia nic naladit. Ja ziadnu dalsiu krabicku k tv by som uz nechcel. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
já se zasemoc těším,až ty sat. v TV za pár let začnou odcházet,dobrá pálka za opravu a majitelé těchto si rádi připojí krabičku :laughing: :))) |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrjá mám panasonica 4 roky a vše v pořádku , to spíš bych vyměnil celou TV ZA LEPŠÍ , větší , ZASE s SATELITEM .Kdyby padla nic neopravuji hned novou .Když je to spotřební zboží ne ? R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111no i to by bylo řešení,jenže takto přemýšlí pár % lidí,bylo zvykem,že TV vydržela 10-15 let,spousta lidí po čtyřech letech jde do opravy,než hodit do popelnice,stála třeba 20000kč t.j. po čtyřech letech 400kč měsíčně,drahý koukání,serpo29 je šumák proti tomu a jak lidi řvou R^ :O |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |