Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

TV NITRIČKA

Neviete náhodou čo sa stalo s TV Nitrička... už pár dní nevysiela z 54k(celý balík programov) z vysielača Klokočina a ani z DVB-T Zobor!
Ďakujem za odpoveď

TIBI
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV NITRIČKA

Ahoj Tibor.No zo Zobora to mmds ide bez problémov, ale ten vysielač dvbt na k54 ozaj nejde, na mojom tv je to úplne rozsekané, signál samozrejme naplno.Čudujem sa, že to prevádzkovateľovi nevadí.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

RE:romannitra

Vysielač k54 je už zapnutý,je tam zapísaných 6programov,ale Nitrička nevysiela a nevysiela ani zo Zobora,vyzerá to tak akoby mala problémy!Niektorí redaktori tam už aj nepracujú-dali výpoveď!Aj raster kanálov zo Zobora nefunguje OK.Napr.DokuCS,MuzikCS a KinoCS vysielajú,vidím obraz,ale sú bez zvuku a keď dám nový sken tak sa už vôbec nezapíšu-neexistujú!Tento stav trvá už asi druhý týždeň!

TIBI
Registrace: 10/2005

na mmds je nové network name: nitranet
zdá sa, že nitrička skončila

mmc
Registrace: 1/2006

Ahojte, no tých programov je tam o niečo menej, to je pravda.Ktovie, ako dlho to pôjde, ja to prijímam skôr z tej tech.stránky. Ten vysielač na k54 už čiastočne doobeda išiel.No uvidíme.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

No já som počul, že od mája v MPEG4 a v kode vraj podobné niečo ako UPC na Východe. Zdravím Nitru.

VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28

McLaren

Nitrianska regionálna televízia Nitrička, ktorá bola dostupná ako v DVB-T tak aj vo vybraných káblových a IPTV sieťach už nevysiela niekoľko dní. Snažili sme sa preto zistiť z akej príčiny Nitrička nevysiela priamo u produkcie televízie, no do dnešného dňa sme bohužiaľ nedostali žiadne oficiálne vyjadrenie či stanovisko.

Televízia Nitrička zmizla úplne aj z regionálneho DVB-T vysielania v Nitre, ktoré je dostupné na 54. kanáli kde vysielala spolu s TA3, ZSTV, Musiq1 a ďalšou nitrianskou regionálnou televíziou CETV. Aktuálne tak tento multiplex obsahuje už len štyri televízne kanály. Pripomeňme, že vrámci tohto multiplexu bol dostupný okrem Nitričky aj kresťanský kanál TV LUX, ktorý už diváci z okolia Nitry nemôžu prijímať dlhšiu dobu.

Samotná televízia Nitrička zmenila v posledných dňoch aj profil na sociálnej sieti, kde odkazuje svojich divákov na novú stránku. Zmienka o tom prečo televízia nevysiela sa však nenachádza nikde.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Peter

pre peniaze predsa

satan

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra