![]() |
|
Karta CSLink - POMOCProsím o pomoc ! Mám kartu CSLink kde ser. poplatek zaplacen, na webu i na kartě jsou platné zápisy ( do 31.8.2013 ), ale program nehraje žádný ! Přijímač Vantage 7100 . Předpokládám, že přijímačem to asi nebude - karta výměna SKYLink jede bez problémů a zápisy chodí po zaplacení programů během několika vteřin . Na linku jsem volal 2x, vždy mi operátorka poslala zápisy ale nic . . . Kde je chyba ? Díky za odpovědi |
m.night
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: Karta CSLink - POMOCsilu a kvalitu mas aku? |
moonwalker
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Karta CSLink - POMOCV tom to není ! CT 24 ajiné nekod. programy hrají, na kartu SKYLinku taky vše OK . . . |
m.night
![]() |
|
RE: Karta CSLink - POMOCMáš na karte zapisy napr.Markíza allSTV all Nova all Prima all Tieto zápisy ktore maš do 31.8.2013 su už neplatné!!! A tieto nové zápisy/all/ už posielaju iba na 1 mesiac! Pravdepodobne Ťa chcu donutiť kartu vymeniť! |
gigi25
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Karta CSLink - POMOCna akom programe to mas,ked updatujes kartu? |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
RE: Karta CSLink - POMOCNe tyto zápisy tam nejsou ! Jsou tam jednotlivé programy od_do ! Tedy v položce All provider ! Škoda že tady nemám těď čtečku na karty ( CAS 3 ) abych to sem mohl dát . . . |
m.night
![]() |
|
RE: Karta CSLink - POMOCTieto zápisy tam musiš dostať ináč Ti to nepôjde.HoĎ kartu do nejakého prijimača prepni na ČT 1!Nechaj to zapnuté trebárs i celu noc! |
gigi25
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
![]() |