![]() |
|
Golden Interstar DVB-T/S 8300 - odešel mi přístroj?Dobrý den, při přepínání programů na satelitu se mi na kanálu BBC vypnul satelit. Okamžitě se zase zapnul, ale kanál se nezobrazil, jen jeho číslo a název, během vteřiny ale přístroj přeskočí na kanál 0 a vypne se a tak pořád dokola. Během vteřiny, kdy se objeví název kanálu nereaguje na žádné povely. Už se mi to jednou stalo, ale to se mi podařilo během té vteříny skočit na jiný kanál a bylo to OK. Teď to nejde. Je to jeho konačná a nebo se s tím ještě něco dá udělat? Jedná se o Golden Interstar DVB-T/S 8300.Děkuji za odpovědi. *zeditovany nazov temy Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 19.04.2013, 10:34.30
|
Zuzana
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 9 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Golden Interstar DVB-T/S 8300Teď mne přišel pozdrav od prodejce těchto tunerů:Dobrý den,výrobce odpověděl, že těmto přístrojům již skončila podpora a nebudou se jimi zabývat. |
satmaniak
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Golden Interstar DVB-T/S 8300 - odešel mi...To se dalo cekat.Ta manie se vyskytuje ještě na TP 12552/V 22000 s programy BFM TV,D 17... Fr. poskytovatele CanalSat.Muze to byt v souvislosti s nejakym problemem programového pruvodce EPG.Pred par tydny bylo ještě vse ok na těchto prijimacich. :-/ |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |