Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Porucha TV Panasonic TH-46PZ80

Vybral som z tohoto fóra, citujem:
Datum přidání: 29.03.2012, 10:11.25 Nahlásit tento příspěvek

RE: oprava Plasma Panasonic
Mám taky problém s Panasonic TH-46PZ80.Nejde mi zapnout ze stanby - ledka zabliká ,ale tv nejede.pokud ji vypnu uplně ze zásuvky a nechám odpočinout cca 2 hodiny pak jde zapnout.Po vypnutí do stanby už zapnout zase nejde.Bude to asi podobný problém se zdrojem že?
děkuji za odpověd

Moja otázka: Jedná sa skutočne o spomínaný problém? Mám totižto presne ten istý TV a ten istý problém. Ak tomu niekto skutočne rozumie, budem vďačný za odpoveď. Ďakujem

topvideo
Registrace: 4/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Porucha TV Panasonic TH-46PZ80

Ze zacatku mi to delalo to co tobe,ale pak uz nesla zapnout vubec. Kolikrat blikne LED ?? Me blikla 9krat pak preruseni a zase 9krat,stale dokola.Byla spatna deska zdroje,oprava 2,5tis.

Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD

FAB5
Registrace: 1/2006

Tak to som nepočítal, vzal mi ho technik do opravy, ale najprv zabliká nazeleno a potom prerušovane načerveno. Tiež technik povedal, že to môže byť zdroj. Odkiaľ si objednával náhradnú dosku?

topvideo

Tiez som sa cudoval co sa tu deje, ale holt nova doba ! Ved on utocil na toho nepraveho.)Inak ked to mas v servise, podstatne je co ti oni povedia, nie tu sa pytat. Tu si sa mal pytat ked si sa rozhodoval, ci do servisu ano alebo nie. Len môj nazor.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@člověk

OK, už to nerieš, prosím k veci, odkiaľ sa dá objednať zdrojová doska. Mám typ na Hong-Kong, ale dodacia lehota 3 týždne. Idú majstrovstvá v hokeji a pozerať na 72cm sa mi moc nechce. Prosím o dobrý spoľahlivý typ.

topvideo

re::

tak to rozdelej a podivej se vizualne jestli tam neni nejakej nafouklej kondenzator. Ten zdroj se do taky opravit! Nemusis ho kupovat novej. Nejakej sikovnej el.ti to opravi. R^

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //

marceles
Registrace: 9/2006

@vincent

Dík, ešte niekde? Pošlú aj na SVK súčiastku? Alebo robia iba oni servis?

topvideo

@Rudolf

Dík za typ, ale TV je u technika, ja som laik a snažím sa nájsť niečo bližšie ako ten Hokg-Kong, ktorý mi spomína ten technik...
Zatiaľ čakám na jeho posúdenie, kde je chyba.

topvideo

Pánové pokud mohu poradit a někdo to nesmaže tak já až budu potřebovat desku zdroje tak si ji objednám AME Hradec Králové.Pokud dostanu banán tak pá pá.Mají je i vyobrazený jak vypadaj.

koax
Registrace: 2/2008

@koax

dík za typ.

topvideo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra