![]() |
|
Kaon KSC SA 4001 IR nutná výmena čítačkyPresne po dvoch rokoch od zakúpenia Kaon KSC SA 4001 IR som musel dať vymeniť čítačku kariet Skylink. Stále som robil refresh cez stránku Skylink, lebo mi vypadávali programy. Teraz šlape ako nový. Je to bežné? |
topvideo
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Kaon KSC SA 4001 IR nutná výmena čítačkynie je to bezne u nijakej znacky. samozrejme ze teraz bude naval nazorov na skylink ready crepy. ale toto nie je bezne ani u tejto znacky-samozrejme ze som ich uz zopar predal a stalo sa mi iba pri jednej porucha-zakladna doska |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
@tomkoPochopil som správne? Je KAON podradná značka? citujem:skylink ready črepy |
topvideo
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Kaon KSC SA 4001 IR nutná výmena čítačkyotazka znie co je crep. pre mna crep je taky prijimac ktory nedokaze uzivatelovi poskytnut dostatocne sledovanie tv a dostatocnej kvalite pre danu kategoriu sledovania. inak povedane prijimac s kt. su viac problemov ako osohu. odpoved na tvoju otazku-kaon nie je podla mna crep. |
tomko
![]() |
|
Kaon KSC SA 4001IRKaon KSC 4001IR je ze všech kaonů, co mám- KS 570, KSF 230, S660 HD a 4001 jasně nejhorší. Nejvíc mne štve, že nepustí dál signál na jiný satelitní přijímač, takže jsem musel vyměnit singl konvertory za twin na 4 družice. A to za žádných okolností, ať je zapnutý nebo vypnutý. I když je to u něj uvedeno. Prý je to normální, řekl mne jeden chytrý pán od oficiálního distributora, firmy FAST CR. A nahrávky na externí HDD nikde jinde nepřehraješ, jenom přes něj. Děkuji, víc už nechci značku Kaon ani zadarmo. |
Jumi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: Kaon KSC SA 4001 IR nutná výmena čítačkyto ze inde neprehras nahravky je sposobene tym ze ide o licencovany prijimac a toto je jedna z podmienok udelenia licencie. |
tomko
![]() |
|
RE Kaon 4001IRAle to já vím, proto již žádny skylink ready přijímač. Co si ještě vymyslí pánové z Lucemburska, párování karet s přijímačem a podobné čachry ? |
Jumi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
![]() |