![]() |
|
freesat by upcaky modul potrebujem do televizora lg aby som mohol pozerat freesat s freesat kartou?ktomu kartu staci aj cryptoworks modul?a ake madarske programy idu na tu freesat kartu?bez viazanosti a bez dalsich priplatkov,len 20eur jednorazova +20eur rocne. |
tchiga
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: freesat by upcStaci ti aj cryptoworks modul madarske programy idu cca10-15 k tomu na a ceske, akurat z ceskych chyba fanda |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: freesat by upcSamozrejme aj slovenke je tam 28 kanalov |
loop12
![]() |
|
freesatdiky za odpoved! |
tchiga
![]() |
|
RE: freesat by upcA z těch 10-15 maďarských stanic,které jdou, jsou nějaké sportovní?Sportklub HU atd.Pokud si tedy službu UPC pořídím v Čechách. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: freesat by upcNeviem ci tam ide aj sportklub HU ,ale viem ze viac programov je ked je vlastný prijmac a nie ten co sa berie od nich. |
loop12
![]() |
|
RE: freesat by upcasi sport tam neni,to len na medium kartach |
tchiga
![]() |
|
RE: freesat by upcTak mně osobně u freesat vadí to, že si účtují roční poplatek 500,- Kč, což je více než tolik zminovaný serv.polatek u skylink 29,-/měsíc, což je za rok 348,-, tedy cca o 150,- Kč méně. Pak mi vadí to, že v základní nabídce mají jen jeden HD program (ČT1) tot vše, kdežto skylink jich má pět ( ČT1,ČTsport,Nova,Prima Family a Markíza), takže ted mi řekněte, co je lepší. Pokud srovnám nabídku HD, tak jasně skylink, takže, když tady někde čtu, že je lepší freesat ( bavíme se pouze o té základní nabídce), tak v čem je tedy lepší freesat ? |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: freesat by upcOmlouvám se za neúplný dotaz.Přístroj mám vlastní a měl jsem na mysli kartu freesat medium.Tedy jaké sportovní programy jsou k dispozici s touto kartou. |
TomHB
![]() |
|
RE: freesat by upcna medium mas :eurosport1,2,nova sport,sport1,2,espn ...proste vsetky sportove stanice co ma freesat |
tchiga
![]() |
|
re jlivTak ked mas u skylink si zakupit tú predrazrnú kartu a este k tomu platit servisný poplatok, a este ked ti to nejde tak na linke ti hned povedia ze namas certifikovaný prijmac, pre starsich ludi je freesat za 20€ rocne velmi dobrá karta mala investicia a je tam pre nich dost pozerania. |
loop12
![]() |
|
RE: freesat by upcJeště jednou omluva,zase jsem se špatně zeptal.Takt tedy, jaké maďarské sportovní programy jsou k dispozici pokud budu mít kartu freesat medium a vlastní přístroj. |
TomHB
![]() |
|
TomHBEurosport1 a 2, vo freesat plus máš maďarské sport1, sport2, sportklub, sportm.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 619 |
![]() |
|
peterskDěkuji,to jsem potřeboval vědět. |
TomHB
![]() |
|
DiscoveryAká je tam verzia Discovery.Je tam klasické Discovery alebo Discovery HU pre Maďarsko.VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
To PeterskĎakujem za info.VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
![]() |