Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freeSAT HBO HD

Zdravím pánové.Začínám zase pozorovat staré známé nepravidelné nicméně dosti časté mžikové rozpady obrazu hlavně v jeho dolní části.Pár měsícu tedy tak 2-3 po přiznané jejich chybě a následném odstranění byl pokoj.Všechny ostatní programy ze stejného TP jsou v pořádku včetně HU verze.Přístroj je HD BOX 9105+.Karta CW ve čtečce a pouze plugin MCAS.Pokud tuto vadu muže někdo potvrdit než je začnu opět prudit ze všech stran. ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: freeSAT HBO HD

Potvrzuji, pozoruji totéž.

Tolex
Registrace: 10/2010

RE:freeSAT HBO HD

U mě to samé.Film Kazatel Kalašnikov každou chvíli rozpad obrazu v dolní části.Zkoušeno na dvou přijímačích.

zeze
Registrace: 5/2011

Takže

prudit na jejich FB,přímo na HBO.cz.,případně na jejich zákaznické lince pokud možno techniky.Ale na těch prvních dvou to má asi největší smysl.Já už jdu na to. ;)

hobo

Taky taky. Jsem si myslel,že je chyba někde u mě,mno a neni.Asi zavolám na linku a řeknu jim to.Ale bude to k něčemu? :)

huhu
Registrace: 1/2013

Nevyberete si! U Skylinku na HBO HD zase mžikové výpadky zvuku na české zvukové stopě! :((

Tondach
Registrace: 3/2004

Včera v kabelu UPC žádný výpadky obrazu ani zvuku .

pavelmo
Registrace: 6/2011

tondach

daj nejaký čas z včerajšieho Kalašnikova kedy máš výpadok zvuku (pokiaľ to máš nahraté).
Nezdá sa mi čo hovoríš. HBO HD pozerám prakticky každý deň a výpadok zvuku som nezaznamenal.

Dagy2
Registrace: 11/2010

hádanka

ale prosím bez flejm:
aký je rozdiel medzi abonentom UPCfreesat a Skylinku?
- Ak abonentovi skylinku niečo nejde (napr. zle niečo nastavil) okamžite je tu vlákno "Nejde SkyLink" začínajúci slovami "zase do toho d.r.b.ali"
- ak to samé nejde abonentovi UPC tak je tu opatrný dotaz či má ešte niekto ďalší podobný problém. Potom ďalší piati potvrdia to isté, z toho 4 previnilo tvrdia že problém ale bude určite u nich. :)))

ktovie čím to je? V každom prípade to svedčí o babráckej práci nášho prevádzkovateľa. Asi uhádnete ktorého mám na mysli.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2 R^

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Dagy2

Podívej s tady o dvě stránky zpět na vlákno s názvem...HBO HD zvuk Skylink

Tondach
Registrace: 3/2004

Dagy: Asi to bude tym, ze abonentov freeSat je tak malo, ze sa navzajom vsetci poznaju. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

LucaBrazza

Já jsem třeba např. abonentem obou provozovatelu.Upozornuji,že poměrně slušně oběma ročně přispívám na činnost.Musím říci,že každý má nějaké ale.Například v době kdy jsem položil uvodní dotaz tak se jaksi nedařilo HBO HD ani jednomu.Skylink opravdu ten zvuk a freeSat opravdu ten obraz.Odkazy od Tondacha jsou tedy na místě. ;)

hobo

Ještě

dodám,že komunikace a reakce od freeSat na vady ve vysílání jsou aspon v mém případě posledních pár měsícu neporovnatelně kvalitnější,rychlejší atd.Tím netvrdím že jsou zase nějaký zázrak ale to je třeba to nějaké ale. ;)

hobo

Myslím,že tady je jakákoliv diskuse marná.Když si to platím,tak by to mělo být vpořádku.Proto je nutno poskytovatele pořádně bombardovat.Jestli to neumí opravit tak ať jdou do Prčic!

zeze

zeze

Před asi 3 hodinama jsem dostal odpověd z jejich FB stránky,že závada byla odstraněna.Tak se večer mrknu.Jinak kolega ojoj1 v debatě o tom zvuku jim poměrně trefně odpověděl potom co mu oznámili že závada je odstraněna což vubec nebyla pravda at se skusí zeptat u Madaru jak je to potřeba nastavit. :laughing:

hobo

Teď se 15 min dívám na Avengers HBO HD. Na UPC 1W vše v pořádku. Na 23E Skylink zvuk 5.1 přes AV Onkyo stále s problémy, cca každou 1 min trhnutí(výpadek) zvuku.
Myslím si, že by se přes techniky HBO měli naučit nastavovat od Maďarů jak píše hobo.
Když mi ze skylinku odepsali, že už je zvuk v pořádku a nebyl, tak jsem jim ve čtvrtek večer odepsal. Do dnešního dne se neozvali, problém přetrvává.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Seriál Vychovávat Hope opět ten samý problém.Každou chvíli trhaný obraz,přitom hungároš verze uplně vpořádku,takže se oprava jaksi nezdařila.Měli by se naši špecani domluvit s těmi maďaskými a konečně se do toho opřít.

zeze

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra