![]() |
|
freeSAT HBO HDZdravím pánové.Začínám zase pozorovat staré známé nepravidelné nicméně dosti časté mžikové rozpady obrazu hlavně v jeho dolní části.Pár měsícu tedy tak 2-3 po přiznané jejich chybě a následném odstranění byl pokoj.Všechny ostatní programy ze stejného TP jsou v pořádku včetně HU verze.Přístroj je HD BOX 9105+.Karta CW ve čtečce a pouze plugin MCAS.Pokud tuto vadu muže někdo potvrdit než je začnu opět prudit ze všech stran. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: freeSAT HBO HDPotvrzuji, pozoruji totéž. |
Tolex
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE:freeSAT HBO HDU mě to samé.Film Kazatel Kalašnikov každou chvíli rozpad obrazu v dolní části.Zkoušeno na dvou přijímačích. |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
Takžeprudit na jejich FB,přímo na HBO.cz.,případně na jejich zákaznické lince pokud možno techniky.Ale na těch prvních dvou to má asi největší smysl.Já už jdu na to. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: freeSAT HBO HDTaky taky. Jsem si myslel,že je chyba někde u mě,mno a neni.Asi zavolám na linku a řeknu jim to.Ale bude to k něčemu? :) |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 261 |
![]() |
|
RE: freeSAT HBO HDNevyberete si! U Skylinku na HBO HD zase mžikové výpadky zvuku na české zvukové stopě! :(( |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: freeSAT HBO HDVčera v kabelu UPC žádný výpadky obrazu ani zvuku . |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
tondachdaj nejaký čas z včerajšieho Kalašnikova kedy máš výpadok zvuku (pokiaľ to máš nahraté).Nezdá sa mi čo hovoríš. HBO HD pozerám prakticky každý deň a výpadok zvuku som nezaznamenal. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
hádankaale prosím bez flejm:aký je rozdiel medzi abonentom UPCfreesat a Skylinku? - Ak abonentovi skylinku niečo nejde (napr. zle niečo nastavil) okamžite je tu vlákno "Nejde SkyLink" začínajúci slovami "zase do toho d.r.b.ali" - ak to samé nejde abonentovi UPC tak je tu opatrný dotaz či má ešte niekto ďalší podobný problém. Potom ďalší piati potvrdia to isté, z toho 4 previnilo tvrdia že problém ale bude určite u nich. :))) ktovie čím to je? V každom prípade to svedčí o babráckej práci nášho prevádzkovateľa. Asi uhádnete ktorého mám na mysli. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: freeSAT HBO HD@Dagy2 R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Dagy2Podívej s tady o dvě stránky zpět na vlákno s názvem...HBO HD zvuk Skylink |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: freeSAT HBO HDDagy: Asi to bude tym, ze abonentov freeSat je tak malo, ze sa navzajom vsetci poznaju. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
LucaBrazzaJá jsem třeba např. abonentem obou provozovatelu.Upozornuji,že poměrně slušně oběma ročně přispívám na činnost.Musím říci,že každý má nějaké ale.Například v době kdy jsem položil uvodní dotaz tak se jaksi nedařilo HBO HD ani jednomu.Skylink opravdu ten zvuk a freeSat opravdu ten obraz.Odkazy od Tondacha jsou tedy na místě. ;) |
hobo
![]() |
|
Ještědodám,že komunikace a reakce od freeSat na vady ve vysílání jsou aspon v mém případě posledních pár měsícu neporovnatelně kvalitnější,rychlejší atd.Tím netvrdím že jsou zase nějaký zázrak ale to je třeba to nějaké ale. ;) |
hobo
![]() |
|
RE:freeSAT HBO HDMyslím,že tady je jakákoliv diskuse marná.Když si to platím,tak by to mělo být vpořádku.Proto je nutno poskytovatele pořádně bombardovat.Jestli to neumí opravit tak ať jdou do Prčic! |
zeze
![]() |
|
zezePřed asi 3 hodinama jsem dostal odpověd z jejich FB stránky,že závada byla odstraněna.Tak se večer mrknu.Jinak kolega ojoj1 v debatě o tom zvuku jim poměrně trefně odpověděl potom co mu oznámili že závada je odstraněna což vubec nebyla pravda at se skusí zeptat u Madaru jak je to potřeba nastavit. :laughing: |
hobo
![]() |
|
RE: freeSAT HBO HDTeď se 15 min dívám na Avengers HBO HD. Na UPC 1W vše v pořádku. Na 23E Skylink zvuk 5.1 přes AV Onkyo stále s problémy, cca každou 1 min trhnutí(výpadek) zvuku.Myslím si, že by se přes techniky HBO měli naučit nastavovat od Maďarů jak píše hobo. Když mi ze skylinku odepsali, že už je zvuk v pořádku a nebyl, tak jsem jim ve čtvrtek večer odepsal. Do dnešního dne se neozvali, problém přetrvává. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE:freeSAT HBO HDSeriál Vychovávat Hope opět ten samý problém.Každou chvíli trhaný obraz,přitom hungároš verze uplně vpořádku,takže se oprava jaksi nezdařila.Měli by se naši špecani domluvit s těmi maďaskými a konečně se do toho opřít. |
zeze
![]() |
|
![]() |