![]() |
|
Datový tok MUX5Datový tok nového Pařízkova muxu mi ukazuje skoro 31 Mbits!! Nikdy bych nevěřil, že to může fungovat. Přitom to jde naprosto bez problémů i na pokojovou anténu přes zeď! Takový tok si snad netroufají nasadit ani v DVB-T2. Netvrdím, že to tak je správné, ale je udivující co to snese. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Datový tok MUX5Při nastavení hodnot 64QAM, 1/16 a 5/6 je datový tok 29,97Mbps (mux 7). Maximum u DVB-T je pak 31,67Mbps při 64QAM, 1/32 a 7/8, což se používá třeba v kabelovce UPC u DVB-T kanálů.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
visperkde ten mux jede na pokojovku pro zajímavost.Já v Práglu v Nuslích ani tuk.Ten druhý z 46 kanálu jede na prut dobře.STA je na střeše vertikální na Zizkov a barák s majitelem takže nemusím dál nic popisovat. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Datový tok MUX5Vy se máte,že vám to jede. Na severní moravu se opět sere :) |
jindraa
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
hoboJá to mám k vysílači asi 4km (Olomouc), ale nemám přímou viditelnost, takže to musí být dost rozmlácené. Proto jsem udiven jak to jede. |
visper
![]() |
|
RE:Datový tok MUX5v Lelekovicích směr Barvička,pokojovka za oknem,Mux 7 skoro bez signálu.Mux 1.2.3 Jedou dobře,občas jedou i Rakušáci.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Datový tok MUX5Když to vysílá jenom z FN Bohunice, tak dost těžko čekat, že to chytneš z Barvičky, která ještě navíc pracuje ve V polarizaci a ne v H, jako právě FN Bohunice.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Datový tok MUX5neznám žádný Mux5 ani Mux7... nedělejte v tom prosím bordel ! |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Datový tok MUX5Na tom není zázračného vubec nic. V přímém směru na přímou viditelnost to chodit bude, ale jakmile se jedna příjem za kopcem, nebo v případe vícecestneho přijmu to jde okamžitě do haje.FEC 5/6 s 64QAM znamená dost pravděpodobně problémy pro sebemenší geograficky problemovy region. Technik: raději to sem nepiš, aby to náhodou nechtěli začít realizovat. :))) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Datový tok MUX5Ano, taky jsem so to říkal. Takže Regionální síť 7. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Datový tok MUX5přesně,ale dalo se to čekat že to někdo nazve MUX5 :D |
jindraa
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Datový tok MUX5To máte jedno jak se to jmenuje, prostě je to pátý mux v pořadí vzniku. Regionální síť 7 se mi nelíbí, kde je těch šest předešlých? ;) |
visper
![]() |
|
RE: Datový tok MUX5Nekteré vysílají, jiné zatím jen na papíře.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Datový tok MUX5Celkem se divím, že to maximum nepoužili, protože ochranné intervaly pro pozemní šíření už jsou stejně v háji a tím maximem by nebylo co ztratit, ale naopak ještě pár Mb získat :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
![]() |