![]() |
|
Absence českého audiaDocela mi vadí,že u 50% kanálů je absence české stopy.Nevím co tam ty borci dělaj,ale je to jak u komediantů.Ráno možnost volby je,odpoledne neni,večer zas je,prostě tam naskáčou samé 0/0 a hotovo.Pokud to usne na češtině,tak mi to neva,ale pkud to je angličtina,nebo maďarština,tak mi to vadí.Je hezké,že naskočil Travel HD,ale ten den zmizla česká stopa u kanálů NG-HD.Mám vlastní přijímač DIZIPIA,používám ho zároveň na Skylink.Jak je to u vás? :( |
Sony
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 222 |
![]() |
|
RE: Absence českého audiaMinden a legnagyobb rendben van.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Absence českého audiaR^ :laughing: technik ty sa nezdas....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
technikTKRír szívesen csehül vagy szlovákul !Píš láskavo česky alebo slovensky ! Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Absence českého audiaOmlouvám se, v pravidlech je český a slovenský jazyk uvedený jako dovolený a doporučený, nikoliv, že by se jiný nesměl použít, ale příště se to už nestane :8)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Absence českého audiaTo si země děláte prču?Normálně sem se ptal.Ty vaše komentáře si můžete hoši strčit víte kam Rv |
Sony
![]() |
|
problem u tebau mna vsetko ok.nic take ako popisujes nepozorujem... |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
Sem trubkaVolal jsem na zákaznickou linku,operátor mi řekl,že to není možný,abych hledal závadu u sebe.Takže se omlouvám,jsem fakt trouba.Po resetování přijímače jde již všechno O.K. :))) |
Sony
![]() |
|
kuri75 a glidermanvase hlupe priania sa lahko plnia a hlavne nezabudnite vyplakavat aky je admin zly . ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
![]() |