Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

WAU nejde obraz na VU+ Duo

Prosím o radu. Když jsem naladil slovenskou stanici WAU na VU+ Duo, fungoval obraz i zvuk. Po přesunutí do oblíbené skupiny funguje již jen zvuk, obraz není. Když tuto stanici pustím v PC pomocí programu Dreambox WebControl, funguje obraz i zvuk a současně i na TV je obraz i zvuk. Přepnu-li v programu Dreambox WebControl na jinou stanici, pak na TV mám na této stanici opět jen zvuk bez obrazu. Kartu mám ICE Skylink.
Děkuji.

Skylink/+13°+19.2°+23.5°+28°/VU+ DUO

pekad
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Zkontroluj si

v E2 jaké jsou u stanice PIDy a zda je máš nastavené správně.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

RE: WAU nejde obraz na VU+ Duo

vymaz si stanicu zo zoznamu, restartni box a potom skus stanicu znovu naladit.

na zaver uz len doplnim jerry00ho, pid pre video je 32 a audio ma 1031. Snad si to pametam dobre ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

VPID mám 32 a APID mám taky 32, ale zvuk jde. Stanici bych rád v tuneru vymazal, ale přiznám se dobrovolně bez mučení, že ji v tuneru vymazat neumím, nepřišel jsem na to, jak. Na editaci používám v PC dreamboxEDIT. Je ale zajímavé, že v PC obraz mám a v tu dobu jde i na TV. Mám Image BlackHole 1.6.2
Děkuji

pekad

Nepoužívej Dreamboxedit, ale Dreamset nebo Dogsetting pak to bude vše OK
tzn. proskenovat družici, a poté upravit v jednom z výše uvedených programů a musí to fungovat

matchboxx
Registrace: 9/2012

To matchboxx: Zprovoznil jsem Dreamset, stanice WAU má nastaveny všechny parametry, jak mají být, ale obraz není. Tak jak to mám upravit, aby to fungovalo?

pekad

matchboxx

pouzivam dreamboxedit uz hodne dlhu dobu a vsetko v nom mi ide tak ako ma. tam chyba nebude ;)
to pekad: skor by som to videl na chybu v image alebo najskor skus nanovo natiahnut settig ci to nepomoze ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

cez ten dreamset stiahni setting do pc, vymaž ten wau, nahraj späť do boxu a nalaď znova, alebo si stiahni setting odtiaľto pre E2- vyber si podľa družíc ktoré používaš a nahraj ho cez dreamset do boxu, samozrejme nastav diseqc.

vhannibal.net

doky
Registrace: 1/2007

matchboxx

pouzivam dreamboxedit uz hodne dlhu dobu a vsetko v nom mi ide tak ako ma. tam chyba nebude ;)
to pekad: skor by som to videl na chybu v image alebo najskor skus nanovo natiahnut settig ci to nepomoze ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

To drto: setting jsem zkoušel nahrát několikrát, v tom to asi nebude. Znovu opakuji, že pokud spustím tuto stanici v PC je vše v pořádku a obraz je i na TV.

pekad

neskúšaj stále dookola to isté, lebo za ten čas si to mohol mať už hotové
1,odzálohuj stávajúci setting, image, svoje nastavenia
2,nahraj čistý image,vráť svoje nastavenia a daj nový setting, prípadne vyskúšaj svoj starý, musí to chodiť

doky
Registrace: 1/2007

Hele

to bude asi nějaká epidemie. Mě to na Unu nejde už taky, tedy kromě ostatního, protože mi to po zapnutí nehraje ani jeden HD kanál ze Skylinku, a ani mi nejde zaplacený balíček Mix.
Vymazání a znovu prohledání nepomáhá...

jerry00

To chce poradnej img, ne nejake cerne diry..... :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

No právě

,zkusil jsem nové ATV, ale pak vyšel BH 202D, tak jsem ho zkusil. Opravili totiž to špatné chování funidla ve spánku( netočilo se.)

jerry00

ATV ide ako hodinky, clovek co ma slabsi zrak si da skin wi01hd a je vymalovane. R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Tož jsem

tam šófnul jinou kartu s 10 dní starými zápisy a ono to bylo stejné. Obnovil jsem tedy jako, akci poslední záchrany, image ATV ze zálohy a pořád stejné. Kouknu na zápisy na kartě a ty jsou OK. Stejně jsem dal refreš, a ejhle. změnily se mi nějaké dva zápisy a už to zase valí... kompletně všechno. Jako by zápis s Wau blokovali ty ostatní????

jerry00

To liquere

Nevíš o nějakém skinu, který by v liště ukazoval aktivitu vnitřního disku, jako je to u HDGlass, který ale v ATV nefunguje správně?

jerry00

jerry00

no pouzivam ext. disk a tam v pripade nahravania ukazuje kazdy skin co som skusal.Smaryja aku aktivitu myslis.........HDG som skusal tak davno, ze uz si to ani nepamätam.........co to ukazuje. ;)

liquere

Nemyslím blikání

ikonky při nahrávání, ale ikonku Disk Běží nebo Spí, další mi HD Glas ukazuje v liště teplotu a otáčky funidla

jerry00

Jaj tak na to tvoje funidlo pouzivam fan control 2 a ten disk uspavam po 5 min. funguje spolahlivo, ci uz hard. alebo soft.

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra