Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

antena ladenie

ahojte vsetci..
prosim o radu mam set box zircon dvbt mala som tam naladene vsetky programy slovenske ktore sa dali chytat..zrazu boom rano sa zobudim a uz som mala po nalade. mi nic neslo sila signalu 0, skusala som preskenovat odznova ale nic sa nedalo chytit..pozicala som si aj antenu od suseda a ako krutim s nou z lava do prava nic sa mi nedari ziadny obraz naladit..
prosim pomozte aby som sa vedela nejako odpichnut ak mi vie niekto poradit
dakujem moc

veva
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: antena ladenie

podle toho jak píšeš tak se zeptám? Jestlipak po probdělé noci ti náhodou někdo nevytáhl anténí kabel ze zdířky či ti ho někdo neukradl?
spíše mi to připadá jako provokace. :((

slávista
Registrace: 11/2010

ani nahodou ziadna prebdela noc..a nikto nic neukradol..synacku radsej mi porad

veva

RE: antena

on to myslel inak: ja by som začal od anteny ak tam maš zosilovač či ide k nemu napajanie alebo mohol sa zosilovač pokazyť nebola v noci burka a odyšiel?

Mirod
Registrace: 1/2006

zosilovac tam mam ak je to vlastne to co si myslim..nieco take ako ked pridavam zvuk na radiu...aj burka veru bola a poriadna..takze uz len asi kupit novu antenku ci ako...tak dik aspon za radu miro moj

veva

Ja by som vychádzal

z tejto vety:
"pozicala som si aj antenu od suseda a ako krutim s nou z lava do prava nic sa mi nedari ziadny obraz naladit"
Čiže to vyzerá tak, že po tej búrke sa porúčal prijímač.

Eman
Registrace: 4/2007

Pani veva, registrovana od 01/2009...clovek by povedal, ze si z ludi robi srandicky. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

omo se nadarmo nevytahují kabely při bouřce ne jen ze sítě ale i od antény....

tompr

Milá Vevo, skus ještě točit s anténou zprava do lava, někdy to pomůže, když jsou vlny slabší po bouřce. Kdyby to nešlo, zkus ještě otevřít okno, to by mělo pomoct. Prostě Ti Vevo nevěřím, vzhledem k Tvé registraci...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

RE:antena ladenie

Vy dvaja posledný už ste vyriešili ako zapojiť dva paraboly, tak to idte riešiť keď ste taky mudry!!

Mirod

Priatelia, mohli by ste vynechat osobne napadanie a dodrzovali pravidla, slusne sa k sebe chovali aby som nemusel davat tresty ? ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

je tu este moznost zobrat ten prijimac k susedovi (ktoremu vsetko normalne ide) a vyskusat u neho, ci blesk neopalil tuner alebo kabel pripadne zosilovac v antene. Posledna ale ucinna moznost je zavolat odborny servis/opravara nech sa na to pozrie a da to do poriadku, ale ak mas cas skusaj dalej a daj potom aj otatnym vediet ako to dopadlo...zeny maju siesty zmysel tak mozno ten blesk udrel do vysielaca preto mas teraz tmu.
:)))

warkiller
Registrace: 7/2011

tukan

a jiní !

uniká mi souvislost mezi datem registrace a znalostmi ???

:O

jsem deset let registrován ve spolku přátel žehu a dvacet let v klubu amatérských atomových fyziků a stále tomu NEROZUMÍM !!! čím to asi JE ???

tonek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra