![]() |
|
antena ladenieahojte vsetci..prosim o radu mam set box zircon dvbt mala som tam naladene vsetky programy slovenske ktore sa dali chytat..zrazu boom rano sa zobudim a uz som mala po nalade. mi nic neslo sila signalu 0, skusala som preskenovat odznova ale nic sa nedalo chytit..pozicala som si aj antenu od suseda a ako krutim s nou z lava do prava nic sa mi nedari ziadny obraz naladit.. prosim pomozte aby som sa vedela nejako odpichnut ak mi vie niekto poradit dakujem moc |
veva
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: antena ladeniepodle toho jak píšeš tak se zeptám? Jestlipak po probdělé noci ti náhodou někdo nevytáhl anténí kabel ze zdířky či ti ho někdo neukradl?spíše mi to připadá jako provokace. :(( |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: antena ladenieani nahodou ziadna prebdela noc..a nikto nic neukradol..synacku radsej mi porad |
veva
![]() |
|
RE: antenaon to myslel inak: ja by som začal od anteny ak tam maš zosilovač či ide k nemu napajanie alebo mohol sa zosilovač pokazyť nebola v noci burka a odyšiel? |
Mirod
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: antena ladeniezosilovac tam mam ak je to vlastne to co si myslim..nieco take ako ked pridavam zvuk na radiu...aj burka veru bola a poriadna..takze uz len asi kupit novu antenku ci ako...tak dik aspon za radu miro moj |
veva
![]() |
|
Ja by som vychádzalz tejto vety:"pozicala som si aj antenu od suseda a ako krutim s nou z lava do prava nic sa mi nedari ziadny obraz naladit" Čiže to vyzerá tak, že po tej búrke sa porúčal prijímač. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: antena ladeniePani veva, registrovana od 01/2009...clovek by povedal, ze si z ludi robi srandicky. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: antena ladenieomo se nadarmo nevytahují kabely při bouřce ne jen ze sítě ale i od antény.... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: antena ladenieMilá Vevo, skus ještě točit s anténou zprava do lava, někdy to pomůže, když jsou vlny slabší po bouřce. Kdyby to nešlo, zkus ještě otevřít okno, to by mělo pomoct. Prostě Ti Vevo nevěřím, vzhledem k Tvé registraci...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE:antena ladenieVy dvaja posledný už ste vyriešili ako zapojiť dva paraboly, tak to idte riešiť keď ste taky mudry!! |
Mirod
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: antena ladeniePriatelia, mohli by ste vynechat osobne napadanie a dodrzovali pravidla, slusne sa k sebe chovali aby som nemusel davat tresty ? ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: antena ladenieje tu este moznost zobrat ten prijimac k susedovi (ktoremu vsetko normalne ide) a vyskusat u neho, ci blesk neopalil tuner alebo kabel pripadne zosilovac v antene. Posledna ale ucinna moznost je zavolat odborny servis/opravara nech sa na to pozrie a da to do poriadku, ale ak mas cas skusaj dalej a daj potom aj otatnym vediet ako to dopadlo...zeny maju siesty zmysel tak mozno ten blesk udrel do vysielaca preto mas teraz tmu.:))) |
warkiller
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
tukana jiní !uniká mi souvislost mezi datem registrace a znalostmi ??? :O jsem deset let registrován ve spolku přátel žehu a dvacet let v klubu amatérských atomových fyziků a stále tomu NEROZUMÍM !!! čím to asi JE ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |