![]() |
|
Echostar 8700 - kolko sat pozicii?Potreboval by som vediet, kolko sat pozicii je mozne ulozit do prijimaca Echostar LT 8700.Popripade, ci niekto nema este navod na tento prijimac. Prijimac by bol vyuzivany ako pozicioner, tak preto sa na to pytam.... Vopred vdaka. sato ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
Umí 32 pozic... ALENenastavíš to. Svého času to byl jeden z nejlepších přijímačů. Na orbitě už nic analogově nevysílá a budeš se jen těžko chytat druhým přijímačem při kontrole nastavení signálu jednotlivých satelitů. Nakonec to stejně zabalíš a daruješ muzeu nebo popelářům.Jestli Ti jde o směrování paraboly s táhlovým motorem, je nejlepší zakoupit pozicionér V-BOX II, který je řízen DiSEqC povely. Cena se pohybuje kolem 1000,-Kč. V provozu s ním nejsou problémy. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
To: bob.rNo od jedneho sat kolegu som sa dozvedel ze vraj ma 64 pozicii, ty pises ze to ma 32... Aj tak vdaka za info a nazor ;)!Chcelo by to asi original navod. Kazdopadne je to menej pozicii ako som pocital :(. Inac V-Box 2 je pekna volba, ale mne ide o pouzitie 24-36" motorov a zaroven moznost ovladania mechanickeho polarizeru na danu druzicu. To vies, stare dobre mech. polarizatory CSP 1210 C od fy Hirschamnn, ci co-rotory od Chaparralu na C a Ku pasmo sa jednoducho nedaju iba tak nahradit. Prave u masiniek ako je tato sa tieto 2 veci daju pekne sklbit. Ovladanie pozicii a mechanickeho polarizeru. Inac to bola iba myslienka. :lookaround: Doma su na to este 2x Pace MSP200, ktore zvladaju vsetko co potrebujem. Snad sa este niekto ozve kto ho ma doma, popripade aspon ten manual. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
@satoAhoj, na to samé mám teď uchystané 2 kousky manhattan dsr 2500 a 1 mascom mc3200. Taky jsem včera marně hledal na ně manuál - kdyby to někdo četl a měl jej, tak uvítám také každou pomoc. :lookaround: |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
Manuál Echostar LT 8700Oskenovaný manuál v anglickom jazyku je na http://ulozto.cz/xUdvPKKs/lt8700-pdf. Rád som si pozrel príspevky o príjme v Ka pásme. Nech sa darí v lovení signálov. |
ludvik21
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?Manualy k ECHOSTAR reciverom su tu, ale presne tento model medzi nimi nevidim...ale ak je tam podobny SW, aj pocet SAT pozicii by mal byt rovnaky ako u podobnych modelov z daneho roku vyroby.http://www.manualslib.com/manual/234542/Echostar-Dvr-7000.html |
warkiller
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
To: ludvik21Mnohokrat vdaka chlape! Pekny original navod ;).Som rad, ze sa ti veci ohladom Ka pasma pacili. Verim, ze s Peonom v tom budeme pokracovat. Teraz je to na nom, kedze ja sa sat konicku momentalne venujem viac menej teoreticky kvoli osobnym dovodom.... Inak aspon na podakovanie 2 vecicky, ktore mi pribudli do zbierky pre Cecko. Verim ze potesia kazdu DXersku dusu! Chaparral Wideband 2+ a Seavey ESA 44-3 http://imageshack.us/a/img202/8113/dsc03800c.jpg http://imageshack.us/a/img109/6816/dsc03801d.jpg http://imageshack.us/a/img812/1984/dsc03805y.jpg http://imageshack.us/a/img441/7563/dsc03811jn.jpg To: decmen: Dufam, ze sa niekto taktiez ozve a pomoze ti. Videl som tvoje inzeraty na kade ake vecicky, takze prajem uspesny DXing ak si uz zohanl to, co si potreboval! Obcas sa stare technolgie nedaju tak lahko nahradit novymi. R^ ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
@satoahoj, polarotor+lnb c-band už je doma, corotor wideband 2+ ještě někde plave v Atlantiku (ale už směrem ke mně),dnes přišel 24inch motor, tak už se těším, až bude vše doma a hned si beru dovolenku :))) .......a s babama to nepřeháněj :laughing: R^ |
decmen
![]() |
|
TO: decmenManhattan DSR 2500 APCI:Navod (v taliancine): http://uloz.to/x367Q551/manhattan2500apci-pdf Aspon nieco pokial sa niekto iny neozve s Eng/Cz verziou. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
@satoDíky, jsi hodný, to byl jediný co jsem našel-ale moc něponimaju po taliansky :O |
decmen
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?mam doma provisat 5 dual a ten taky umi mechanicky i magneticky polarizer a jeste k tomu ovladat 2 motory navod na nej netreba je jednoduchy |
sta
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?Dnes jsem strávil několik hodin v dílně a snažil se zprovoznit Manhattany-ani jeden netočí motorem. U jednoho jsem na závadu mepřišel, ve druhém při zapnutí shoří pojistka 2A na desce se zdrojem 36V. Nemá někdo schéma těchto strojů? Jedná se o Manhattan dsr 2500 APCI a 2500 CIP. Díky předem. Motorem mi točí pouze analogový Mascom :( |
decmen
![]() |
|
To: staAhoj,mas teda ten Provisat 5 Dual na predaj? Neviem ci som tvojim slovam porozumel spravne, kedze si neuviedol ci ho pouzivas.... Ak je "volny", davam si na neho rezervacku. Dam potom inzerat do patricnej rubriky (Bazar), aby nas z tade admin nevyhodil a podrobnosti by sme dohodli mailom. Vopred vdaka za odpoved. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?ahoj mam ho v bazaru na prodej uz asi tyden i s velkym motorem a zavesem popripade muzu dat 2 ty provisaty |
sta
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?Tak zdroj 36V jsem dnes opravil, ale přetrvává problém: při pokusu "točit" motorem sepne relé, na svorkách se objeví 30V,ale ca.po sekundě se relé odepne a na tv se objeví hláška "motor error". Nesetkal se někdo z dx-kolegů s touto závadou a popř. jak ji vyřešil? Kde ještě hledat chybu?Jinak stroj maká bezvadně. |
decmen
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?nekdy to delal i provisat jak sem pouzival tahlove motory v krajni poloze a bylo treba velke sily stacilo poklepat po relatku a uz to zase chodilo jak mnelo .ale u echoataru nevim |
sta
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?jj, poklepat už jsem zkoušel taky, jenže ono to spadne i bez zátěže-bez motoru, už nějak docházejí nápady :-( |
decmen
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?Ked motor zapne a hned vypne obvykle nedostáva impulzy zo senzora. :-/Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?jo, to mě taky napadlo,ale že by byly 2 senzory k.o.se mi nezdá- dá se nějak zjistit funkčnost čidla na motoru? Dělám táhlový motory poprvé. |
decmen
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?Zopina ho otačajuci sa magnet. Nemusi byť zly,možno je daleko od magnetu...Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?ano bud je to magnetem otacejicim se ktery spina jazyckovy kontakt a tim dava impulzy a nebo muze byt i opticky senzor to poznas taky odle toho ze na normalni motor vedou 4 draty a na opticky 5 |
sta
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?O.k., díky za tip, zítra na to mrknu- na svorkách výstup na čidlo je ca. 5V - je to o.k.? |
decmen
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?tet si z hlavy nevspominam ale 2 draty jsou napajeni motoru 2jsou pro impulzy a pokud je tam jeste 1 tak to by bylo tech 5v to by mnelo byt napajeni optickeho senzoru uz sem ho mnela taky na jednom tahlovem motoru a tet co prodavam velky hhmotor tam je taky opticky senzor |
sta
![]() |
|
RE: Echostar 8700 - kolko sat pozicii?Já mám 2 super jacky-12 a 24 inch a oba mají jen 2+2 svorky na kabely-tedy magnetické snímání. |
decmen
![]() |
|
![]() |