Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Brno - Kojál (4 multiplex)

čau zakládám nové vlákno protože do těch starších mě to už zakazuje něco psát.
dnes jsem byl ve specializované prodejně (spolehlivá prodejna) na satel. a anténí techniku v Blansku ohledně domovního zesilovače.A řeč jsme s prodavačem stočily na 4 multiplex.Prodavač říkal že v červenci má začít VYSÍLAT 4. MULTIPLEX NA VYSÍLAČI BRNO-KOJÁL.Já jsem mu říkal že jsem se doslechl že ten 4 multiplex má údajně být ve Veselici na rozhledně.Prodavač mi říkal že o Veselici neslyšel že je to asi blbost a znovu potom říkal že v červenci se ten 4 multiplex rozjede na Kojále. Tak to by bylo OK jestli to Kojál rozjede a s Pařízkem se nějak domluvili.Asi je to horká novinka ;)

talíř62
Registrace: 1/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Brno - Kojál (4 multiplex)

Radsej by tam mohli dat regionalnu sit 7 aj :)

robert79
Registrace: 3/2011

Kojal ani nahodou, ma se stavet dokryvac v Blansku a ve Svitavach, kdyz to vyjde tak i v Boskovicich, ale rozhodne ne Kojal. Na sajtech CRa nebude MUX4 ani nahodou.

J a
Registrace: 7/2005

Kolik toho měl ten podavač v sobě, že byl taková veselá kopa? :)))

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

úplně střízliv = 0 promile. To je jedno jestli vyjde Kojál nebo Blansko,hlavně aby tady na našich stranách něco už konečně bylo a byl lepší signál té 4 mux.

talíř62
Registrace: 1/2013

Airtime

Kooukám, že někteří lidé jsou schopní zamořit těmito bláboly ne jeden, ale hned několik specializovaných webů:-) Když je na jednom jen 10 odpovědí, zkusí to dát i na další ...

AirTime
Registrace: 4/2010

Pařízek dělá vysílače na rozhlednách , vysílačích od O2 a pod. Kojál,Praděd,Hoštálkovice........nikdy mux4 nebude :O

jindraa
Registrace: 5/2007

A muxy 1 až 3 zase nebudou na vysílačích Pařízkových. Nechápu proč se tomu pořád někdo diví :zombie:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra