![]() |
|
Kam umístit multipřepínačZdravím všechny, mám takový dotaz.. V létě budeme kompletně rekonstruovat, řeším umístění serveru, multipřepínače, switche, a kamerového nahrávání, ústředny od zabezpečení.. První varianta je vše vytáhnout na půdu a dát do racku... Ale bojím se teploty... .. Druhá varianta je všechno natahat do technické místnosti ve sklepě (sklep je suchý, jako normální obytná místnst, problém se zaplavením je vyloučen)... S protažením kabelů od paraboly by teoreticky nebyl problém.. je nevyužitý komín kterým by se to dalo.(příjem astry a thoru)Délka ze střechy do sklepa cca 11m... Zajímaly by mě vaše názory, díkyInetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
RE: Kam umístit multipřepínačServer, kamerovy NAS,multiprepinac do racku v pivnici , centrum alarmu Ti asi firma umiestni inde, priamo do rackovej skrine to vacsinou nemontuju. Druha vec je , ak budes davat GSM alarm ( modul) z pivnice bude slaby signal.Povala ( najma ak sa v lete prehrieva ) nieje najstastnejsie riesenie. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Kam umístit multipřepínačKamarat ma multiprepinac EMP 17/8 priamo na povale, ten je na to ale stavany, vydrzi teploty do 50st.C, ale ostatne komponenty tam asi budu trpiet, mne sa router v lete prehrieva aj v pracovni v podkrovi, dal som pod neho taky mensi NB cooler a to dost pomohlo.GSM alarm moze mat aj externu antenku a potom bude aj signal v poriadku. (Ak ti pride na navstevu nejaky profik s rusickou, tak ti to moc aj tak nepomoze...) :) |
warkiller
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
![]() |