Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Vu+Uno VTI 5.0

dobrý večer,
s dovolením bych se zeptal, jak lze do VU+ přidat satelitní pozici, konkretně Jamal 90E. Zjistil jsem, že to končí satelitem na pozici 85,2E. /podotýkám, že jsem začátečník, mám ještě Openbox 810 a tam je vše jasné/. také by mě zajímalo zda jde krokovat s motorem pro případné doladění pozice, nikde jsem to nenašel. dík za případnou radu, ipov.

ipov
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

jak se to

jmenuje v menu je fuk,důležité jsou parametry TP,pokud chceš ručně dolaďovat pozice,tak vypni usals a všechny nastav růčo fůčo :lookaround: :O R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Vu+Uno VTI 5.0

no stále to neřeší můj dotaz, jak přidat novou pozici, tzn. těch 90E? Za pozicí 85,2E už je satelit v menu stroje s pozicí 55W, ipov.

ipov

přejmenuj jakoukoliv

,kterou nechytáš,zadej parametry otoč a nalaď R^ :O :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

ipov

skusil si niektory editor settingu, je ich plny vagon. Alebo forum ABF,VTI tan urcite je nejaka aktualizacia zoznamu satelitov, ked uz nechces online aktualizaciu.Alebo ze by VTI ani v najnovsej verzii nemalo tieto pozicie v zozname,nechce sa mi verit ale ja ho nepouzivam tak hadat sa nebudem.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@ipov

potrebujes si bud zeditovat svoj stavajuci subor satellites.xml (najdes ho v /etc/tuxbox/ ) alebo si tento zamenit za novy, ktory tebou pozadovanu poziciu obsahuje. Novy si mozes jednoducho poskladat (vygenerovat) aj pomocou roznych webovych "generatorov" len klikanim mysou, napriklad na stranke satellites-xml.eu.

Stary si predtym samozrejme zazalohuj !

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

RE: Vu+Uno VTI 5.0

Dík všem, ipov.

ipov

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra