Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Fuba 85 multifocus

Objednal jsem pro známou parabolu FUBA 85.Trochu me zarazi uchyceni pro konvertor LNB.Zda se mi to poněkud nestandartni,protoze je tam drazka do které prijde zasunout objímka pro LNB.Bude to drzet po dotazeni sroubu co stahuje obe poloviny objímky pro LNB? Bude lepsi když objednam ještě k tomu original multifocus prave pro vetsi moznost zabraneni posunu do stran stredove objímky na nosnem rameni nebo bude stacit když tam necham ten klacicky multifocus z duralu pro dve LNB,ktery bude pripevnen za krk stredoveho LNB. Pujde pouze o prijem dvou druzic Astra.Diky za rady.

HYPER
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Fuba 85 multifocus

jde oboji, ... ja pouzivam multifeed od fuby (je ale drazsi)

milanm
Registrace: 3/2006

milanm a to dotazeni objímky LNB je ok,drzi to poradne v te drazce? Jde mi o to,aby se to za nejaky cas nepovolilo a nedoslo k posunuti objímky v drazce. :)

HYPER

ano, drzi to samozrejme tim dotazenim.

milanm

Diky za informaci.Dival jsem se tu v galeriji i na tu 110 a je to ten samy systém uchyceni LNB na nosnem rameni pro LNB.Budu si muset akorat troch pohrat s tim nastavenim objímky v drazce aby to sedelo.

HYPER

obe pulky objimky das do sebe, rozevres, vlozis lnb, sevres objimku, nasunes na tu cast na parabole (do stredu, mimo stred, kam chces), pak z boku dotahnes ... nema proc se to hnout.

milanm

Ten postup instalace LNB je me znam,to chápu jak to mam nainstalovat.Akorat jsem si nebyl jistej tim uchycenim objímky v te drazce zda je to pevne.Jinak Ti samozrejme dekuji za poskytnute informace.Uz jsem klidnejsi.Je to pro známou do horsky oblasti.

HYPER

do hor (nejen) dobra volba R^

milanm

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra