![]() |
|
Reg. mux7 - výpadek - KleťTak mam z Klete jen holy signal bez SNR a BER = bez modulace? Umrelo to na chvili v 18:00, a ted pred chvilkou zase. Mozna jen cekali nez dohraji ti masi troubove se svycary (desna ostuda, ale zaslouzili si ten debakl) a neco tam ted resi...? |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - KleťTaky mi nejde a nejde ani mux4...má to tak taky ještě někdo? |
goldgirl
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - KleťA jo - mux4 je taky tuhej |
Lucifer
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - KleťPotvrzuji MUX 4 i RS7 out RvVU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - KleťJe to z jednoho sálu, takže asi výpadek el.energie, nebo pracují na technologii.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - KleťRegistrovali jste kratkodobé, občasné rozpady obrazu u HD kanálů ČT v RS7 MUXu?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - Kleťjá si řikal, proč mi nejdou HDčka, tak jdu sem.. jj trochu se to občas rozpadá. ani ťuk |
djbasslick
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - Kleťjo vsiml jsem si to pri hokeji, obcas zmrseny blok dat - vypadalo to na TV jako rozsypany radek vysoky 2-3 cm (v pixelech nejspis nejaky nejaky nasobek 8, logicky...) |
Lucifer
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - KleťUz to jede.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - Kleťže to vypadlo jsem ani nezpozoroval, nejdřív jsem pracoval a pak už jsem byl taky tuhej. Ale chyby v obrazu jsem mezi tím taky pozoroval :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - KleťTy výpadky jsou nepříjemné, je divné, že o nich vždy píšu jen já. Je to pravděpodobně problém někde na headendu. v okamžiku výpadku klesne chybovost za korektorem Viterbi pod hladinu QEF, všechny ostatní parametry klasifikující signál jsou stabilní v pořádku.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - KleťA nebyl ten vcerejsi vypadek prave kvuli reseni nejakych technickych problemu? Dela to i ted - po nem? |
Lucifer
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - KleťRegionální síť 7 nabízí u HD kanálů ČT nově hybridní vysílání HbbTV |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
lucifervčerejší záznam seriálu Vyprávěj je bez výpadků v obraze, tak snad je problém vyřešen. Bylo by to fajn, obrazová kvalita HD kanálů ČT je viditelně lepší v RS7, než z Astry 3B. R^On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - KleťTak a dnes rano zase - Mux4, r.Mux7 v Budejicich bez signalu... :-/ |
Lucifer
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - KleťVýluka - úprava anténního systému, změna vyzařovacího diagramu...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Reg. mux7 - výpadek - KleťPo dnešní výluce RS7 na Kleti pozoruji narůst vykonu ve směru pokryti na Tábor o cca 5-6dB. Měřeno cca 15km od vysílače. Co vy? Co v ČK?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |