![]() |
|
vu uno problemzdravim vas dnes som zapol vu uno mam tam VTI a svieti iba červena kontrolka a STARTING včera som stahoval aktualizacie - dlho som ho nemal napojeny na nete. vie niekto poradit čo s tym? včera po atualizacii som ho v pohode reštartoval a všetko šlapalo vdaka |
magerle
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: vu uno problemAk mas aktualny ts_pro/fpga tak skus flesnut este raz cez usb. Zalezi co so si mal predtym.VTI forum alebo ABF. Tam sa rozobera tento img.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: vu uno problemprave že vti nebol aktualny. skušal som to flesnut cez usb zablikalo a nič usb bolo FAT32 |
magerle
![]() |
|
RE: vu uno problemA zaloha tiez nejde vratit cez usb ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: vu uno problemskusil som to usb aj zo zadu aj s predu a stale nič |
magerle
![]() |
|
RE: vu uno problemAle co si skusal zalohu alebo posledne vti ? Skus zalohu alebo stre vti ak nove nechce.fpga mas aktualne tusim 4.5 ? To treba na nove img.Ale z teba to leze ako z chlpatej deky... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: vu uno problemV predu si stlacil co ti pise na lcd ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: vu uno problemdal som tam VTI 5.1.0 zaloha-image- uno |
magerle
![]() |
|
RE: vu uno problemSkus format na flesku......a potom nahraj zalohu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
vti...ja som mal kedysi (asi) podobny problem na ultime. vybral som disk (v uplnom zufalstve som to uz zacal rozoberat ;) a rozbehol sa mi. mozno nieco s drivermi..daj vediet ako si pochodil. |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: vu uno problemJá jsem s linux satem skončil pro to, že po zapojení koaxu na lop do Dreambox HD 800 PVR, - TO s Technisaten HD8 - SX Dream nezvládal. A to na to nepřišel ihned, i vážený kolega hery a nakonec má i ""tří"" paraboly s Dis. motory na balkoně, protože to po lopu nesnášeli i M 8000 SE origoš. Ná tyto skopičiny od LINUX SATU nejsem zvědav - Když jim to jednou zadám - tak to musí udržet !! Jinak si to v NSR - China nohou nechat. Chci mít klidné nervy. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
vti...nerad by som to rozoberal mam nanho zaruku |
magerle
![]() |
|
OpravaDM 800 SE - originál. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: vu uno problemA co keby si si precital to vlakno o vti 5.1.0 na ABF, je tam dost toho popisaneho.Ak som dobre videl, aj tam si zalozil nove zbytocne vlakno, lebo je tam vlakno aj pre vti aj pre VU UNO.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: vu uno problemmea culpa preformatoval som flasku a išlo to vdaka vam |
magerle
![]() |
|
RE: vu uno problemNo vidis, tie flasky sa kde kade nosia kde kam pchaju a toto je vysledok....... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |