![]() |
|
Ladil jsem DVB-T, starší TV Samsung,na ostravsku došlo k mnoha změnám jak na polské, tak na české straně, čísla kanálů se změnily. Starší paní mne prosila o přeladění. Seznam stanic zaneřáděný neplatnými kanály. Hledám v Menu, Smazání kanálu nikde. Co s tím? Tak jsem vytáhl anténu z TV a dal příkaz Automatické ladění. Televizor poslušně provedl příkaz a nahlásil: Aktualizace provedena a Žádné kanály. Hurá!!! Ručním laděním jsem zadal aktuální kanály, doplnil Oblíbené a upravil číslování Oblíbených podle požadavku. Podobný problém je snad také na LG televizorech.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
Saxone,chápu,ale jsem tvor lenivej,zapálim žváro a v klidu čekám na dojetí auto.,pak dám ruční ,dám druhé žváro,no a vyberu co chci,praktikuji nejraději pozdě v noci s velmi sladkou kávou+smetana ! :8) Co mě přivádí k šílenství,je seznam a pořadí kanálů!/manželka/ :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Ladil jsem DVB-T, starší TV Samsung,Žena? Té stačí tři programy a je v klidu. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
no joto je vše hezké,taky ladím rád ručně,než to pak přerovnávat,jenže přijedu do paneláku,tam je to překonvertováno na jiné kanály,tak ručně to je na dvě hodiny(nikdo neví ,kde to mají),jedině automat a pak mazat a třídit R^ :O :lookaround: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: Ladil jsem DVB-T, starší TV Samsung,Pri ladění v cizim paneláku vždy beru s sebou spektrák a hned vím, kde co mají. Například v případe DVB-C v rozvodu bych bez meraku zjišťoval použitou SR pul dne. Merak to zjisti během chvíle.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Ladil jsem DVB-T, starší TV Samsung,Obycajne ludia dostanu zoznam co kde naladia.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Saxonjistě souhlasím,ale když mě někdo volá na přeladění programů,jezdím na lehko,jen doklady a klíče k autu,dvacet let to tak funguje,už to měnit nebudu R^ :lookaround: :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: Ladil jsem DVB-T, starší TV Samsung,Susmaryja to je blbost.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Saxonto doladovanie ma tiez s.e.r.i.e, mam jeden hotelik na grundigovej skrini zo starymi telkami. ale dva, uz vymenili za samsung a tie si doladia dvbt sk aj ked v rozvode nieje. signal po premerani na zasuvke nieje, ale je mi jasne, ze ak sa zlepsi len na chvilu, ten tuner si ho daladi. mux z stv zacina radiami a ked ten signal zmizne, tak to hlasi ziadny signal a host si mysli, ze je porucha. uz som rucne vymazal stanice, dal lepsiu ucastnicku snuru, nepomohlo po tyzdni sa to znova doladilo. kurna asi to dvbt tam dorobim... ;) este mam jeden hotelik, kde mam kombinaciu analog/zahranicne/, digital nase programy. maju 40 rovnakych samsungov, seting na prvom a potom uz len prenos u usb klucom. za to pochvala. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Ladil jsem DVB-T, starší TV Samsung,Hoď tam útlum na ten kanál.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535aj to je riesenie. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |