Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Ladil jsem DVB-T, starší TV Samsung,

na ostravsku došlo k mnoha změnám jak na polské, tak na české straně, čísla kanálů se změnily. Starší paní mne prosila o přeladění. Seznam stanic zaneřáděný neplatnými kanály. Hledám v Menu, Smazání kanálu nikde. Co s tím? Tak jsem vytáhl anténu z TV a dal příkaz Automatické ladění. Televizor poslušně provedl příkaz a nahlásil: Aktualizace provedena a Žádné kanály. Hurá!!! Ručním laděním jsem zadal aktuální kanály, doplnil Oblíbené a upravil číslování Oblíbených podle požadavku. Podobný problém je snad také na LG televizorech.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

Saxone,

chápu,ale jsem tvor lenivej,zapálim žváro a v klidu čekám na dojetí auto.,pak dám ruční ,dám druhé žváro,no a vyberu co chci,praktikuji nejraději pozdě v noci s velmi sladkou kávou+smetana ! :8) Co mě přivádí k šílenství,je seznam a pořadí kanálů!/manželka/ :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

RE: Ladil jsem DVB-T, starší TV Samsung,

Žena? Té stačí tři programy a je v klidu. ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

no jo

to je vše hezké,taky ladím rád ručně,než to pak přerovnávat,jenže přijedu do paneláku,tam je to překonvertováno na jiné kanály,tak ručně to je na dvě hodiny(nikdo neví ,kde to mají),jedině automat a pak mazat a třídit R^ :O :lookaround:

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pri ladění v cizim paneláku vždy beru s sebou spektrák a hned vím, kde co mají. Například v případe DVB-C v rozvodu bych bez meraku zjišťoval použitou SR pul dne. Merak to zjisti během chvíle.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Obycajne ludia dostanu zoznam co kde naladia.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Saxon

jistě souhlasím,ale když mě někdo volá na přeladění programů,jezdím na lehko,jen doklady a klíče k autu,dvacet let to tak funguje,už to měnit nebudu R^ :lookaround: :O

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Susmaryja to je blbost.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Saxon

to doladovanie ma tiez s.e.r.i.e, mam jeden hotelik na grundigovej skrini zo starymi telkami. ale dva, uz vymenili za samsung a tie si doladia dvbt sk aj ked v rozvode nieje. signal po premerani na zasuvke nieje, ale je mi jasne, ze ak sa zlepsi len na chvilu, ten tuner si ho daladi. mux z stv zacina radiami a ked ten signal zmizne, tak to hlasi ziadny signal a host si mysli, ze je porucha. uz som rucne vymazal stanice, dal lepsiu ucastnicku snuru, nepomohlo po tyzdni sa to znova doladilo. kurna asi to dvbt tam dorobim... ;) este mam jeden hotelik, kde mam kombinaciu analog/zahranicne/, digital nase programy. maju 40 rovnakych samsungov, seting na prvom a potom uz len prenos u usb klucom. za to pochvala.

satan
Registrace: 1/2006

Hoď tam útlum na ten kanál.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

aj to je riesenie.

satan