Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Technisat STR1 z Německa - ICE karta funguje?

Chci se zeptat, kdybych si koupil STR1 (bez X) z Německa, tj. zřejmě neexportní verzi, dokážu na tom nějak rozchodit ICE kartu?

Asi čtyři vlákna tady na parabole jsem k tomu našel, ale pořád mi není jasné, jestli je ta neexportní verze problém, nebo jaký a v čem je problém?

lkfreak
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat STR1 z Německa - ICE karta fungu...

Měla by ti tam frčet. Pokud ne,přehraj Firmware (RS232)
Ale raděj kup nějakej HD stroj.

Fikusak
Registrace: 7/2007

Náplň je, takže by to neměl být problém. Akorát s rs232 si moc neškrtneš..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Samozřejmě nemám na mysli sériový přenos ale ten jejich de.mentní konektor, ne standardní D-Sub typ DE-9M.

Tomik535

To se jmenovalo tuším MINIDIN 3 nebo tak nějak. FW taky existuje ale b.bě se shání poněvadž ti umělci z Omka ho už dávno ze svých stránek stáhli ale co je nejhorší tak ti ho neposkytnou ani soukromě,už jsem ho kvůli tomu zasílal asi pěti lidem.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

No na levne kupit a draho prodat jiz doslo..

hdpe
Registrace: 11/2007

fw mám taky, žádný problém, jen si sežeň ten kabel, já to vyřešil třema drátkama..

Tomik535

No hlavne je dobre to vsude rozesilat a tremi dratky ladovat, ve vsech tech fw pro ty stare tabaterky je nekolik zasadnich bugu ohledne ice, staci par drobnych zmen na strane operatora a nepomuzou ani ctyri dratky :))) Pak ale nevolejte operatora, ale toho kdo vam to tam ladoval Rv

koudelka
Registrace: 4/2009

Takže správný postup je koupit u koudelky nový přijímač, aby na výměně karet uraženec taky něco trhnul. No dobře že to vím. Snad nabízíi nějaké, které nebude třeba za pár let ládovat.

Tomik535

V STR1 mám SW do čtečky pro ICE kartu, ale to je možná jen dočasné řešení. Jestli ten sat z Německa byl za hubičku, tak si kupte zde v bazaru nebo na Aukru CA modul Smit HD CI/CI+ a je vyřešeno a ten modul se bude hodit i do budoucna. R^

CES
Registrace: 4/2007

Ten kabel o kterém je řeč mi tu leží..už asi nebudu žádný Technisat upgradovat,měl jsem ho přesně z Omka a chtěl bych za něj pokud by byl zájem 100kč (snad mi admin promine že neinzeruji v inzerci....děkuji)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

diky

Dekuju vsem za reakce, az ho budu mit a zjistim v jakem je stavu, tak bych se pripadne na nektere obratil.
A pro redakci: opravdu by bylo prima, kdyby sem sly doprogramovat PM.

lkfreak

můžeš prosím prozradit der preis ???

tonek
Registrace: 1/2009

Zkusil jsem ho..

..za 11Eur+15Eur doprava coz se mi zdalo akorat, ale oni se o nej poprali a skoncilo to na 25,50Eur.
Mezitim se mi podarilo v Cesku za 600Kc, to je pro me vyhovujici. Soucasne mam aktualni pristroj, zajimave ze je to STR1 nedovozova verze s ceskym navodem koupena oficialne zde, nevim ale kde.
Problem s ICE me uz teda nebere, asi ho stejne budu pouzivat na prijem nemeckych radii, ktere na VKV bohuzel nechytnu, a mam takovy napad je vysilat po zahrade na kratkou vzdalenost pomoci bezneho VKV vysilace do autozapalovace, a chytat to vkv prijimacem tam kde se zrovna budu povalovat.
Uz aby pocasi zacalo byt povalovani naklonene!

lkfreak

Tím krámem do autozapalovače tam beztak přidáš dost šumu i když budeš mít dobrý signál, který bude ale nejspíš jen pár metrů..
Koupaliště a zahrádky mám léta vyřešené internet. rádii ve founu a včera jsem ještě přikoupil nexus7 (pouze wifi) na poker..
Já už chci léto! ;)

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra