Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Konec ESPN America v Evropě

Podle mne je škoda konce stanice ESPN America v Evropě. V SD i HD rozlišení měli výborný obraz, vysílali studiové magazíny,
které shlédne pouze divák v USA ...

Ale udělali jednu VELKOU chybu. Neuvědomili si, že v Evropě nebude moc zájem o NFL a MLB. Chyba byla, že nezískali vysílací práva na NHL, kterou vysílali jako nikdo jiný - tj. včetně studia v USA, popř. v Kanadě.

Budou tu chybět ... RIP

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Konec ESPN America v Evropě

Prava na NHL jim nebyla prodana primo NHL. Stejne tak nebyla prava prodana v USA. Proste si NHL reklo, ze to ESPN nedostane a hotovo. NFL urcite tahla, vic nez NHL, ale asi to bylo malo. Ja kvuli konci odhlasuji Sky De. Budu si predplacet Nfl gamepass a Nhl gamecenter.

zzz
Registrace: 1/2006

Jo dokaď měli na NHL exkluzivitu, tj. přenosy z CBC včetně Coachs Corner, NHL on the Fly a třeba tři zápasy za večer, tak byli jedničky. Už to stojí za prd. Ale obrazově srovnatelnej neni asi ani Viasat, natož ubohej NovaSport.

Corgi
Registrace: 9/2009

Na polsatu jsem zahlédl NFL sestřih sezóny,šlo to v něděli mezi moto gp ,nevíte dávaly vloni nějaké zápasy ??

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

V evropě má vysilat jiná stanice od nové sezony nhl.Říkal mi to zákaznik co se vrátil z Kanady.Dokonce mi ji i jmenoval,ale já si nevzpomenu hokeji moc nefandím.Určitě se dá sledovat přes net...

Fanyn
Registrace: 11/2007

Mě osobně bude chybět hodně, protože přenosy jdou přímo z vysílání např. NBC a její přenosy jsou perfektně udělané. ESPN je vysílá v podstatě komplet včetně přestávkových analíz atd. To se o Nova Sport říct vůbec nedá. Jejich přestávky, nesmyslné tabulky, vykříkující moderátor a absence chybějícího originál zvuku (v HD verzi) jsou tím co mě odradilo od sledování NHL na této stanici. O kvalitě obrazu ani nemluvím.

thrasher
Registrace: 6/2006

thrasher: kde ti to mám podepsat? :D

Corgi
Registrace: 9/2009

Na Sky UK 28,5°E tieto programy idú ďalej vrátane ESPN Clasic R^

jednokto
Registrace: 5/2013

to jednokto

Konec bude až v červenci :-)

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

Som zvedavý čo bude na FreeSATE namiesto týchto kanálov.Ale ak to majú od škandinávcov tak asi nič... Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra