![]() |
|
Regionální síť 7Jede vám Regionální síť 7 z Kleti?Vložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
RE: Regionální síť 7Ano jede všechno.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Regionální síť 7Nikdy nejela |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: Regionální síť 7jede, proč by nejelo :lookaround: namtas je kapánek mimo :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Regionální síť 7Mně od včera, tak nevím proč. :-/Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
lincJe potreba znovu naladit prijimac.http://www.progressdigital.cz/aktuality |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Regionální síť 7žádnou změnu signálu jsem v Č.K. nezaznamenal :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Regionální síť 7Nektere prijimace jedou dal i po zmene identifikace site. Ale je taky klidne mozne ze na Kleti to nezmenili. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Regionální síť 7Změnili, musel jsem ladit znovu. |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: Regionální síť 7D9ky, to jsem si mohl myslet, že s tím dělali zase nějaký bejkárny.Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: Regionální síť 7Tak mi volali roiče , že jim zbyl jen jeden HD program NOVA NA dvb-t Klet vysílač . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Regionální síť 7Tohle jsou porodní bolesti narychlo vybudovaných sítí. Je třeba mít trpělivost. ;) Ale stojí to za to, HD kanály ČT mají lepší obraz v RS7, než u Skylinku. A to výrazně.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
pro eemilaMimo nejsem, RS7 Č.K. Mír nikdy nejela |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
namtasNevím co tu do toho motáš Mír v Č.K. Tazatel se ptal jestli jede regionální síť 7 (RS7) z Kletě, a z Kletě tato síť jede již od 1.5 Sám to na sídlišti Plešivec po drobném pootočení antény od té doby chytám :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
namtasjinak jsem tě nějak nepochopil. Pokud si tím chtěl říct, že to tam někde v paneláku nechytáš, tak to bude společnou anténou, protože kolega z práce co bydlí v tom baráku co dřív byl obchod s barvama, to prý na společnou anténu bez problému chytá. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Regionální síť 7Předělával jsem panelák na Míru v ČK a RS7 měla na IKUSI FLASH HD cca 48 dBuV. 25k jen cca 44 dBuV. 22,39,49k okolo 80dBuV.Je to 8pater a 5 stoupaček. Celkový útlum rozvodu je na kanále 49 skoro 60dB a rozdíl síly signálu je skoro 40 ;P Na posledních průběžných zásůvkách jsem dosáhl vyrovnaných úrovní v celém pásmu něco nad 60 dBuV. 3 hodiny ladění propustí a zádrží. :zombie: |
andel666
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
AndělNení to v CK trochu risk, pouštět do takového rozvodu cokoliv co vysílá ze směrového AS na rozhledně? Ten AS se ma ještě upravovat a ta úprava bude mít pro CK dalsi negativni dopad.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonJe. Ale zákazník(Společenství vlastníků) to chtělo. Já jen plním jejich přání. :-/Co přesně se má měnit? Nemám asi úplně čerstvé info. :lookaround: |
andel666
![]() |
|
RE: Regionální síť 7Pařízek byl osobně na kopci a není spokojen s rozmístěním rakviček na příhradě. Celý diagram se má údajně více rozšířit/odklonit na sever. Docela by me zajímalo, kolik na spodních zasuvkach mají oba Parizkovo multiplexy MER a NoiseMargin. Tipuju to tak na MER pod 20dB a NM kolem 1-2dB max a to jsem optimista.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Regionální síť 7O malinký kousíček lepší, než tvé optimistické odhady. Ale je to fakt na hraně. Spíše za ní. :-/Dík za info. |
andel666
![]() |
|
RE: Regionální síť 7No zrovna dnes jsem si prohlížel mapy pokrytí na stránkách ČTÚ a nevím jestli si jako dělají srandu, nebo to myslí vážně. MUX4 podle nich má stejný pokrytí jako MUX1,2 a 3 a RS7 je sice podle mapek slabší, ale i tak přehnaná. Jako kdyby ani nevěděli, že se vysílá z kamenné rozhledny ještě s tak blbě umístněnýma anténama a úplně s jiným výkonem. Sem zvědavej jak já dopadnu po tej změně, jestli to pak ještě vůbec chytnu :lookaround: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: Regionální síť 7Ty mapy jsou úplne k ničemu. Ten, kdo ty mapy pro ČTU děla vubec neví, odkud se skutečně vysílá. Je to bordel, pro ČR tak charakteristický.Anděl: v CK bych do něčeho takového nešel. ITA možná, to muze byt i zajimavé, pokud je domácí obeznámen se stavem věci, ale velkou STA a ještě s Parizkovo horkou jehlou šitou síti, nikdy. To bych šel raději do transmodulatoru plus terestrika z hlavního stozaru CRa. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
neděláty mapy David ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Regionální síť 7Koukal jste někdo na CT SportHD z RS7 dnes na finále LM?Celý první poločas se opět objevovali rozpady obrazu. Signál stabilní, všechny hodnoty v normě, jen v okamžiku rozpadu se zvýšila chybovost za Viterbim nad QEF. Druhý poločas OK i nyní Diamantová liga z N.Y. zatim bez jediného náznaku rozpadu. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
nekoukal,bohuželz jistých a někomu známých důvodů !:8) ale sem nemyslel kaprfílda ale toho Kříže! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |