![]() |
|
konvertor quad a ovlivnování přijímačůZdravím,mám takový problém,mám parabolu a v ní konvertor se čtyřmi výstupy,mám 4 přijímače.Vše fungovalo bez problémů ale nyní se mi stává že jsou přijímače na sobě závislé,jakmile vypnu jeden na druhém mi na pár sekund zmizí signál..řešil jsem to už 2 kráte výměnou konvertoru..závada se ale stále opakuje.díky Josef |
peplino
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 25 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
RE: konvertor quad a ovlivnování přijímačůTak kluci, nechal jsem taky dost času na tom, ale klidně poradím pokud vím. U me to je častější než jednou za 500 montáží. Quad se nemontuje často ale většinou to je starej barak a je zaděláno na problém. Co je ale zajímavější casto staci vyměnit přijímač za jiný typ a je vyresino. Proc?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
to je ono,až mu klekne za dva roky,tak to budeš znovu řešit a hledat jiný typ,proč?,je to nejjednodušší ,ale ty proudy tam tečou dál,u tohoto řešení není jisté,že se skutečně jedná o zemní smyčku,z podstaty věci by výměna přijímače nemohla zemní smyčku přerušit,jak se říká,hlavně,že to funguje R^ :O :lookaround: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: konvertor quad a ovlivnování přijímačůtak Vám všem moc děkuji,nic jsem se ale nedozvěděl...pepa |
peplino
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
co jsi čekal?opravu na dálku?,vše bylo řečeno R^ :lookaround: :O |
pierrepetr
![]() |
|
peplinoNo, v prvom rade si požičaj od susedov predlžováky, všetke STB a TV napoj na ten Predlžovak a pichni do jednej fázy a potom sa ozvy či ti to roby.Chlapci vedia ako na to, ale zdráhajú sa, ovšem nemusi to robiť zemná smyčka, bud niektorému STB drblo, čo sa tiež stáva, alebo niekedy je aj nevyhovujúce LNB. Ked to zapojiš na tu 1 Fazu šecko, tak sa ozvy, či to blbne a potom začneme odopínať, po jednom a laicky dôjdeme k závade neboj. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: konvertor quad a ovlivnování přijímačůpiere : nikde jsem nepsal že to oddělí země !!! pouze že to mnohdy vyřeší problém !!!!kaos: odpovědi najdeš zde :https://www.parabola.cz/forum/topic-77495/ pistok : ani zapojení všeho na jednu fázi někdy nepomůže ! saxone: nikoho do žádné sitě nechytám !!! akorát jeden kapr se chytil na háček z diody . Kladem ovšem je že jsi na rozdíl od jiných kterým to bylo určeno věděl co je MSW. Jinak to samé co na Petra ! Já tvrdil že jde o galvanické oddělení???!!! Tak čti pořádně a diodu najdeš v tom samém vlákně jako nick kaos !!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
to toneknejak nechapu, co tady nacvicujes s graetzovym mustkem |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
kaosto nic nenacvicuje, jen neznalek amater provokuje.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
Google - MSWhttp://en.wikipedia.org/wiki/Multiswitchhttp://www.hofisat.cz/multiswitche/c-989/ http://www.altronik.cz/multiprepinace/c-896/ |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
tonekOmlouvám se ti, jestli jsem ti křivdil.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
to lkfreakdekuji za odkazy, no to jsem si oddychnul, konecne uz vim i ja (kdyz ti zdejsi vehlasni odbornici mi to nechteli prozradit) co to je to MSW rele. A ja blbec pritom ten multiswitch (pardon - MSW rele) mam dokonce nainstalovan doma.... |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
saxíkuto co jsi napsal jsem :za prvé nežádal ! za druhé nečekal ! nicméně Tě to ctí a vypadá to že ta jihočeština je blízká moravčině . ale jak jistě víš mám rád mezi lidmi JASNO-st ! a mezi techniky PŘESNO-st! a vo to tady šlo ! :8) R^ :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: konvertor quad a ovlivnování přijímačůNechte Saxona na pokoji. Je asi jeden z mála tady, co ví, že to není výhradně problem zemnicí smyčky. No a s těma zemnicíma kulíkama, co tady někdo píše...to je jak v 9. třídě.Pistok153 má našlápnuto, ještě bych se zajímal o délky těch prodlužek I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
Morouspokud jde o prodlužku,tak radši průřez,s délkou nehneš,pokud má dosáhnout z bodu A do bodu B :laughing: :lookaround: :))) |
pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |