![]() |
|
mimo mísu, Naučení ovladače na DO felicieZdravím všechny mám Max keyless entry system 05-450 ... Relátka fungují ale nereaguje mi to na dálkový ovladač, je tam učící tlačítko, nemá někdo radu co kdy držet a zmáčknout ? Díky mocInetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
RE: mimo mísu, Naučení ovladače na DO felicieS tým ti neviem pomôcť ale potreboval by som kód na dialkové z HD-Box 9105plus.Mám TV Sony,a ešte ako to tam dostať.Vopred ďakujem |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: mimo mísu, Naučení ovladače na DO felicieObecně1 Ovladač, který chceme přeprogramovat, to musí především umět/musí mít přijímací část 2 Když ano, připravíme oba ovladače vysílačema proti sobě 3 Na DO, který programujeme Stiskneme tlačítko učit se 4 Na zdrojovém DO stiskneme funkci, kterou chceme převést-vyšle se signál 5 Na cílovem DO stiskneme tl., které chceme pro danou funkci využít a uložíme 6 Nejlépe je postupovat podle návodu, detaily se mohou lišit, než jak jsem to popsal já. Potom existují universální ovladače, ke kterým je podrobný postup a většinou to funguje. Cena řádově 10 Eur. Programují se na několik způsovů, buď podle přiložené tabulky, kde jsou nejběžnější přístroje podle výrobců a ke každému je napsán kód, a nebo se pustí telka, na DO se nechá běžet sekvence pro funkci vyp, tím se začnou do telky vysílat sekvence kódů, no a když se telka sama vypne, znamená to, že zareagovala tak se rychle musí proces zastavit a uložit aktuelní kod v dálkáči.. Další možnost je stáhnout aplikaci pro smartmobil a postupovat podle návodu. Jsou i jiné možnosti, záleží na co narazíš a jak to zvládneš. Mám vesměs kladný zkušenosti s Universálními DO Tevion. Problemy ale většinou bývají s funkcí Menu, která obvykle nebývá standartní. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
![]() |