![]() |
|
Freesat from sky - problémZdravim, podělím se s Vámi s mým problémem.Před rokem jsem si koupil zmiňovanou kartu od jednoho překupníka s tím, že když bude problém mám se na něj obrátit. Rok jela bezproblému a pak... jak když jí utnou. Překupník se neozývá a já mám škrabku na auto. Tak jsem volal do sky a oni mi řekli, že nyní reaktivují postupně všechny tyhle karty a je nutné je znovu spárovat s přijímačem. Že je to bezpečnostní prvek, aby vyřadili karty se kterýma se takto kšeftuje. No a pak doslo na lámání chleba, chtěli vědet adresu a majitele karty a já to nevím. Pak už se se mnou ani nebavili a přišla trapná otázka od nich ...Are you sky customer? a byl jsem v úzkých. Mám známého v Anglii, tak jsem si řekl, dobře koupím novou kartu přes něj. Známej tam volal samozřejmě z britského čisla karta stojí 25liber, ale znovu nastal problém. Sky odmítlo přijímout mojí kreditní kartu, sky vyžaduje pouze čísla kreditních karet z UK , který bude pevně spjat s kartou. Což tohle jsem po známém nemohl chtít aby disponoval takto se svým číslem karty. A britský účet v bance si nezaložím bez osobní návštěvy nadálku. Přitom ho dá se říct odkazovali na freesat, že už nemá smysl tuto kartu vlastnit. Takže nakonec co si o tom myslet. Zamýšlí sky brzký konec těchto karet, nebo jen mají plný zuby kšeftování snimi na ebayi atd? Je nějaký východisko jak tuto kartu získat, abych měl přístup do sky ID účtu a jistotu, že mám potřebné údaje pro řešený veškerého problému. A jaký máte vy zkušennosti s naběhnutím takto mrtvé karty v originál skyboxu, který samozřejmě mám? Děkuji Vám za odpovědi, třeba moje poznátky někoho budou zajímat. |
bourka
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Freesat from sky - problémPovedal by som, ze kazdy pohar sa raz naplni.........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Freesat from sky - problémTreba to jednoducho brať, že legálne si Sky môžu predplatiť len v UK. Všetci ostatní idú do rizika, robia to len na svoju zodpovednosť. Určite má Sky UK vo svojich podmienkach používania pre koho je služba určená |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
RE: Freesat from sky - problémpodle me by tyhle karty mely jeste fungovat. Parovani jeste neni globalni a urcite nebude zacinat prave na freesat kartach. Zkusil bych kartu nechat v prijimaci a pockat 1-2 dny na update. Taky jednu takovou kartu mam a update jednou trval opravdu poradne dlouho, vic nez 24 hodin. Uz ji ale nepouzivam, takze neznam aktualni stav. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Freesat from sky - problémMěl jsem kartu v oscamu a před měsícem najednou přestali chodit unique emm.No a teď jí mám ve skyboxu již 7 dnen a pořád nic. Takže to náhoda zcela jistě není co jsem četl na různých fórech atd. Psal jsem na online podporu sky a chtěli mi to nově zpárovat. Ptal jsem se jich jako proč, že jsem si myslel, že nemusí být zpárovaná. Prý kvůli novým interaktivním službám, které jsou dostupné i u free karty musí. Toť vyjádření od sky. Takže snažím se také přijít na východisko. Ale nevím kolikrát mě přijde , že ani ty operátoři přesně neví co poskytují za služby. FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Freesat from sky - problémmoje karta se zaktualizovala normalneEntitlement info 003 21-07-2013 00b 21-07-2013 001d 21-07-2013 b765 21-07-2013 b766 21-07-2013 b772 21-07-2013 b773 21-07-2013 b860 18-07-2013 |
drhans
![]() |
|
@drhansPřes který program se karta zaktualizovala? |
racek
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Freesat from sky - problémcccam 2.2.1 |
drhans