![]() |
|
Skylink Tmobil CE kartaVie mi niekto povedať, aký je rozdiel medzi Skylink ICE kartou a Skylink Tmobil ICE kartou? Možno ich rovnako používať v sat. prijímačoch? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Skylink Tmobil CE kartaNo že u T-mobil ICE karty nemusíš zatím platit měsíčně SP ale tuším že nejde přetplatit balíček MIXBOX jinak by neměl být rozdíl.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Skylink Tmobil CE kartapodle mě včechny aktivace balíčků se musí dělat tel přes Tmobil. Nelze si asi předplatit třeba na měsíc,ale je to na smlouvu.http://www.t-mobile.cz/web/cz/katalog-sluzeb/televize |
t152
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Skylink Tmobil CE kartaKto nemá žiadnu kartu a kúpi si cez internet túto kartu, musí platiť nejaký registračný poplatok? |
Karner
![]() |
|
KarnerNe! A co se takhle podívat na jejich web, to by nešlo? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylink Tmobil CE kartaPozrel som sa už včera na ich web, ale o karte som sa toho veľa nedozvedel. Napríklad to, keď kartu od niekoho kúpim, či musím platiť ešte nejaký poplatok, aby som mohol sledovať základný balíček programov. |
Karner
![]() |
|
RE: Skylink Tmobil CE kartaPtal jsem se na to u t-mobilu. Je to obdobné skylinku. Telka a smíchov tam asi nejdou.A grarantovala mi, že kdyby byl nějaký poplatek tak pro zákazníky mobilních služeb určitě nebudou. A ještě, že bych dostal zvýhodněný přijímač a kartu zdarma když si prodloužím smlouvu na mobilní služby. FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
kdyz ptacka lapajizrovna T-Mobilu bych neveril ani nos mezi ocima |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Skylink Tmobil CE kartaZ ich stránky som sa nedozvedel ani čo stojí karta Skylink. |
Karner
![]() |
|
KarnerZe stránky T mobile jsi se nedozvěděl, kolik stojí karta Skylink? Čudné, čo? :laughing: |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylink Tmobil CE kartaja sem koupil t-mobile start tv kartu minule leto v datartu za 1300kc, nic za aktivaci a mesicne poplatky platit nemusite, aspon prozatim. proto jsem si ji koupil kdyz skylink zavedl servisni poplatek a jeste jsem nezkousel se s tou kartou prihlasit na web skylinku, jestli to jde. jinak fungujou tam vsechny ceske i slovenske programy. a pouzivam ji na slovensku.ale nejsem si jisty jestli mluvime o stejne karte. http://www.zbozi.cz/?q=t-mobile%20start%20tv&typ=mix&seradit=nejlevnejsi&po=2 |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Skylink Tmobil CE kartaTo ste veľa nezískal. |
Karner
![]() |
|
![]() |