![]() |
|
Golden Media TRIPLEX - DreamboxPřeji krásný den.Měl bych dotaz zda máte někdo zkušenosti s Golden Media SPARK TRIPLEX. Především mne zajímá že píšou Enigma 2 tak by mne zajímalo jak moc se liší od Dreambox 800, myslím tím možnosti instalace pluginů a třeba zda tam jde nějaký image určený pro DM. V současné době používám DM800 ale už nechce někdy bootovat a tuner asi taky odchází. Dále by mne zajímalo jak na něm funguje Disecq, protože pouřívám motor 2100 a EMP16/1 ( starší DM500 )tak bych měl vše v jednom, taky spolupráce s kartou Skylink ICE, funkčnost OSCAM, případně jak se chová při nahrávání ze dvou tunerů. Taky píšou že umí DVB-T2 tak zda měl někdo možnost odzkoušet. Nebo zda je vaše rada Golden Media SPARK TRIPLEX vůbec neřešit a koupit třeba DM800se. Díky za vaše rady |
Ventor
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Golden Media TRIPLEX - Dreamboxber triplex a neváhej ani minutu,mám ho měsíc ,nebudu rozepisovat ale jede všechno co jsi se ptal bez problému ,dvb t2 taktéž ok,super obraz ,absolutní spokojenost za ty necelé 4 litry. R^ R^ R^ |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
Golden Media TriplexUvažuji taky o Triplexu nebo o Hypercube.Ale někde jsem četl názor,že kupovat sat.př.bez CI-Slotu a bez DVB-T2 může jen... :ogre:Co vy na to? Dík.Zdenek. |
Zdenek1
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
Golden Media TriplexAhoj má tento přijímač funkci PIP a jakým zpúsobem funguje dík za info. |
kvapa
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Golden Media TRIPLEX - DreamboxTak už ho mám doma a jdu ho testnout, respektive už jsem jen zkusil spark, ted se mrknu na enigmu.@zdenek1 DVB-T2, ci slot no myslím že zatím ho nebudu potřebovat. @kvapa zatím jsem nenašel, má nějaké funkce zoom, zatím nevím zda jde třeba přepnout mezi nahrávaným programem, to až připojím disk |
Ventor
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
Ventormyslím, že v enigme nefungovali korektne niektoré veci - ako napr. DVB-T tuner a youtube, ale už to je možno v najnovšom fw odstránené, však potom môžeš otestovaťVantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
![]() |