Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Golden Media TRIPLEX - Dreambox

Přeji krásný den.
Měl bych dotaz zda máte někdo zkušenosti s Golden Media SPARK TRIPLEX. Především mne zajímá že píšou Enigma 2 tak by mne zajímalo jak moc se liší od Dreambox 800, myslím tím možnosti instalace pluginů a třeba zda tam jde nějaký image určený pro DM.

V současné době používám DM800 ale už nechce někdy bootovat a tuner asi taky odchází.

Dále by mne zajímalo jak na něm funguje Disecq, protože pouřívám motor 2100 a EMP16/1 ( starší DM500 )tak bych měl vše v jednom, taky spolupráce s kartou Skylink ICE, funkčnost OSCAM, případně jak se chová při nahrávání ze dvou tunerů.

Taky píšou že umí DVB-T2 tak zda měl někdo možnost odzkoušet.

Nebo zda je vaše rada Golden Media SPARK TRIPLEX vůbec neřešit a koupit třeba DM800se.
Díky za vaše rady

Ventor
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Golden Media TRIPLEX - Dreambox

ber triplex a neváhej ani minutu,mám ho měsíc ,nebudu rozepisovat ale jede všechno co jsi se ptal bez problému ,dvb t2 taktéž ok,super obraz ,absolutní spokojenost za ty necelé 4 litry. R^ R^ R^

marksony
Registrace: 3/2006

Golden Media Triplex

Uvažuji taky o Triplexu nebo o Hypercube.Ale někde jsem četl názor,že kupovat sat.př.bez CI-Slotu a bez DVB-T2 může jen... :ogre:
Co vy na to?
Dík.Zdenek.

Zdenek1
Registrace: 7/2012

Golden Media Triplex

Ahoj má tento přijímač funkci PIP a jakým zpúsobem funguje dík za info.

kvapa
Registrace: 3/2006

RE: Golden Media TRIPLEX - Dreambox

Tak už ho mám doma a jdu ho testnout, respektive už jsem jen zkusil spark, ted se mrknu na enigmu.

@zdenek1 DVB-T2, ci slot no myslím že zatím ho nebudu potřebovat.

@kvapa zatím jsem nenašel, má nějaké funkce zoom, zatím nevím zda jde třeba přepnout mezi nahrávaným programem, to až připojím disk

Ventor
Registrace: 2/2006

Ventor

myslím, že v enigme nefungovali korektne niektoré veci - ako napr. DVB-T tuner a youtube, ale už to je možno v najnovšom fw odstránené, však potom môžeš otestovať

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra