Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

ČRadiokomunikace chystají testy placené TV v DVB-T

Co by muselo placeného v DVB-T být, aby se aspon část (pro uživení takového projektu) zákazníků urvala a něco takového chtěla, vybavila se HW včetně dekodování?

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

placená TV

Jen ať to zpoplatní, kdo na to bude koukat, když tam nic nedávají. Budou mě stačit klidně 2 nebo 3 kanály volné. Budou jen tahat lidem peníze z kapsy - za nic. Tak jako to dělají doposud a lidi jsou tak blbí, že jim to platí. Kdyby nikdo neplatil, museli by rychle couvat zpátky, protože jejich utopie o zbohatnutí by přišly v niveč.

sateliťák
Registrace: 2/2006

RE: ČRadiokomunikace chystají testy placené TV...

Jenže některý zde na diskuzi jak to tada čteš tak jdou směrem satelit jsou skalný kde je více programů zajímalo by mi na kolik programů se koukají , nebo stihnout koukat za večer a asi nemají kolem sebe žádný lidi , kterým by bránili třeba koukání večer na česky třeba mluvený programi a třeba během dne dětem dát nějaký pohádky , hraní her na TV atd. ,PAK SE ZJISTÍ , ŽE NA vlastní koukání ani nemá někdo nárok , ale má motor , 7 kusů LNB . 1 m parabolu atd. je plno lidí který jsem nechodí ani nemají internet a ty zase třeba satelit nezajímá a parabola vůbec . :laughing:

amater3389
Registrace: 7/2012

Satelitní příjem je hlavně o možnosti VÝBĚRU, nikoliv o tom, kolik stanic stihnu za den vysledovat :8)

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

A copak je na tom satelitu na výběr? Je to stejné jako všude. Je tam sice tisíce programů, ale co je z nich ke koukání? Téměř nic.

sateliťák
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra