![]() |
|
Preco nedavat Skylink na ChatuChcel by som kazdeho upozornit na problem ktory nastal s kartami `Vymena`. Kartu Slovak link som zakupil na Chatu ako dobre a lacne riesenie pred rokmi. Odvtedy sa toho dost zmenilo. Ako kazdy vie kadzy ucasnik bol upozrneny ze je potrebne kartu vymenit(za poplatok) a ze spolocnost zavadza servisny poplatok koli skvalitneniu sluzieb. No bol som velmi nemilo prekvapeny ked som zistil ze karta `Vymena ` sa pravidelne deaktivuje. Na moju staznost na zakaznicku linku mi bola zaslane tato odporucanie. Citujem:(vyjměte kartu z přijímače, přijímač vypojte cca na minutu ze sítě, vložte kartu zpět do přijímače, zvolte program ČT1 a nechte hodinu až dvě na tomto kanále načítat - nepřepínat.) Asi kazdy uzna ze vytahovat kartu a nechat sateli bezat 1-2 hodiny na CT1 vzdy ked dorazim na chalupu mi prislo ako zly vtip. Tak som zakaznicku linku kontaktoval telefonicky ci to myslia ozaj vazne. A ci toto je to skvalitnenie sluzieb za ktore mam platit kazdy mesiac. V telefone ostalo ticho. |
kukisk
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 66 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
![]() |
|
RE: Preco nedavat Skylink na Chatuaby som mohol pozerať Skylink nie som predsa povinný:- mať pripojený prístroj neustále v elektrine - mať web - posielať platené SMS a niekam volať (platím predsa SP ) - nosiť prístroj alebo kartu niekam so sebou pokiaľ má služba fungovať bez týchto doplnkov, o to sa musí postarať Sraťlink, takže ak si v dosahu DVB-T a stačila by Ti programová ponuka muxov, ktoré máš v dosahu, choď touto cestou. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: Preco nedavat Skylink na ChatuPodle mne nic neřešící téma. Mám satelit na chatě od roku 1994. Mám dvě karty Skylink, na chatě dva levnější přijímače a za 9 let žádný neřešitelný problém. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Preco nedavat Skylink na ChatuStanda3nuz ked mas obe povodne karty cryptoworks fakt nemas co riesit :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Preco nedavat Skylink na ChatuObě karty jsem již před dvěma roky vyměnil za ICE. Na jedené jsem platil SerPo v červnu, druhou s KOMBI převážím mezi domem a chatou. Pozemní signál je v údolí tak špatný, že jsem na satelitu závislý. |
Standa3
![]() |
|
Standa3Ovšem, ale záleži trošku aj na tych seriach ICE. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
Standa3Stando gratulujem k specialnej serii ICE kariet oslobodnych od autorizacnych zapisov,,, ja som take stastie nemal :(( |
kukisk
![]() |
|
kukiskNemusíš být ironický. Psal jsem, že nemám neřešitelné problémy, ne že nemám problémy. Převážená karta Kombi hraje doma v TV se satelitem každý den, takže s ní na chatě problém není. A pokud nechce po delší nepřítomnosti naběhnout ta druhá karta, např. v mém prvním přijímači Emtech EM150Cr, tak to jistí známí, kteří na zavolání mi provedou na Netu reautorizaci, a do minuty to běží (mají moje číslo karty k dispozici). Další možnosti reautorizace tady popsali jiní. Pokud je "kouzelné úterý na T-mobile", připojím se z chaty zdarma přes mobil na internet a reautorizaci si provedu sám. Atd., atd. Před týdnem jsem takto přes mobil a internet zprovoznil kartu sousedovi. Ani po mnoha hodinách mu nešly programy na transpondéru s ČT, a po reautorizaci naběhly do minuty. Kdo chce, hledá řešení. |
Standa3
![]() |
|
kukiskTrochu se ti musím omluvit. V tvém příspěvku máš určitě pravdu, že služby Skylink nejsou ideální, a pro chataře dost "diskriminující". Mi navíc ještě vadí, že servisní poplatek nelze zaplatit třeba jen na jeden měsíc v zimě na vánoce, a pak znovu přes léto. Přesněji řečeno, jde to přes SIPO, ale předem musím říct na celý rok, ve kterém měsíci to chci platit. Chata však nemá "návštěvní řád", takže mi nezbývá, než zaplatit na rok.Bohužel s tím molochem Skylink nic neudělám, a už vůbec ne zde v diskusi. Proto je nutno se nějak přizpůsobit, třeba jak to dělám já. |
Standa3
![]() |
|
Standa3Ved pohoda,,to bol iba zart ;) inac az budem na centrale Slylinku opasany 20Kg TNT vyjednavat lepsie podnienky chatarom pridam na zoznam aj ten tvoj dotaz s SP. :lookaround: R^ |
kukisk
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
![]() |
|
![]() |