![]() |
|
Slovak Sport TV2 získal licenci a může vysílattak a kde v ČR bude vysílat na satelitu?Ve Skylinku určitě,FreeSAT a Digi mají podle mě smůlu. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 696 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79 | |
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...přesně PL je nutnost.A provider který nezařadí do své nabídky SS 2 na tom prodělá! |
dawis77
![]() |
|
jozef BAjozef Ba ses minul já reagoval na m7 ne na nake maďarské vysílání to mi je u (nevhodné slovo)ky nevím proč by ho měl vysílat m7 to je věc Maďarů . Spletl sis zemy synku. Musíš na maďarské fórum. RVHP už je minulost. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...satman1ne synku, nic som si nespletl :) Myslel som len, ze si viac chapavy a z mojho prispevku pochopis, ze to co je vyhodnejsie pre teba, nemusi byt vyhodnejsie pre inych. U nas na juhu SR je 95% madarsky hovoriacich a ti vratane mna pochopitelne pri cca rovnakej cene ako ma freesat, nebudu spekulovat s kartou od M7, ked im ide len o zaklad. To co je vyhodnejsie pre teba mi je fakt u pr.dele :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...dawis77ja si to nemyslim. Vid v minulosti digisport, pri ktorom som nejak nenadobudol pocit, ze by nejaka podstatna vacsina abonentov ostatnych platforiem utekala k digi tv len kvoli PL. Je vsak mozne, ze sa mylim a zavisly od futbalu je kazdy druhy slovak a cech vratane zien, starcov a deti :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...Juh slovenska je ako juzne tirolsko, su v taliansku ale hovoria nemecky aj pozeraju nemecke stanice. Co je na tom nepochopitelne? :bigeyes:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...satman1 a potom prečo voľakedy ešte Skylink skúšal niečo s maďarskými kanálmi keď niečo experimentoval tuším s RTL klubom? To už bolo dávnejšie, ale už aj tak po funuse, lebo týchto zákazníkov si rozdelili Digi TV, freeSAT a niečo má aj Magio Sat. Takže žiadne RVHP, ale obchodná politika. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
Niečo z FejsbukuZdravím. Smiem vedieť odkedy bude prevádzkovateľ regionálnych multiplexov, spoločnosť Avis vysielať Slovak Sport TV?Robert Gregus: v priebehu mesiaca ---------- Zdravim,budete rokovat s FREESAT UPC Direct o zaradeni vasich 2 programov do ich ponuky? Robert Gregus: ano budeme ---------- Bude sa dať anglická liga sledovať cez internet? samozrejme za kredity. Ďakujem ! Robert Gregus: urcite ano, v akom rozsahu este uvidime. ---------- Dobrý deň, plánujete nejaké rokovania s DIGI Slovakia a prípadné zaradenie obidvoch vašich kanálov do ich ponuky? Robert Gregus: ano planujeme ---------- Pán Greguš, plánuje Slovak Sport tv aj zmenu loga? Lebo toto terajšie vyzerá ako z počitača z 80 rokov, zmena by potešila, veď teraz z toľkými právami budete žiadaná a obľúbená telka, aj keď pre mňa ste ňou od začiatku, vďaka za odpoveď.. Robert Gregus: Chalani, vsetko sa neda naraz, vysielame este len jeden rok a nemozeme byt ako Eurosport za ten kratky cas, vsetko sa postupne riesi, od loga az po komentatorov ---------- Máte vysielať plavanie ale dávate triatlon až moc často sa stáva že sa vysiela niečo ine ako máte v programe Robert Gregus: nuz zmena je zivot ---------- Pojde Slovaksport 2 bezplatne aj na Skylinku ? Robert Gregus: zatial je predcasne o tom hovorit (zdroj FB) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...jednat a dohodnout se to je velký rozdíl.Podle mě p Greguš bude chtít šílené prachy za tento sportovní kanál. |
dawis77
![]() |
|
jozef BAjozef Ba nechápu co sem pleteš maďarské občany já sem Čech a napsal sem ze m7 má lepší nabídku v základním balíku a ty sem pleteš cizí země. Nerozumím. Sak vysílání m7 je šíření pro českou republiku a ne pro Němce. Belgicany francouze. Maďary. Tak ti fakt nerozumím. Tam mají svoje a nevím jestli si tam někdo stěžuje ze dávají málo českých kanálů. |
satman1
![]() |
|
telecirkustelecirkus nevím kolik je u nás maďarských zákazníků ale řekl bych že moc ne. |
satman1
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...Satman to ti nedoslo, ze nikto nepise o madaroch v madarsku, ale na slovensku? Teda nie obcanmi ineho statu? Asi nie, ked este aj pises o cechoch v madarsku.... :bigeyes:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereliquere a co mi je potom já sem nepsal o Slovensku a o situaci na Slovensku. Tak nevím co mi to tu vnucuje. |
satman1
![]() |
|
satman1Sak vysílání m7 je šíření pro českou republiku.....A My sme kde ????? :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: a len tak mimochodom Skylink je SK značka Towercomu, teda predaná M7, takže nejak si nás bratov Slovákov vynechal. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PS....Ktím Madarom, Ja som tiež z Juhu a srdce mi to netrhá, ked bolo iba STV, tak som kukal aj Madarské TV, no teraz ked je kanálov až až dosť, tak je uplne jedno na čo kukám, pretože Reklama je vždy rovnaká a vrovnakom čase skoro na všetkych kanáloch, len v inom jazyku. R^ R^ R^ |
PISTOK153
![]() |
|
PISTOK153PISTOK153 co mi to vnucujes já sem psal o českém vysílání m7. Slovenské vysílání m7 nekomentuji proto že to není můj problém a nevím proč bych se měl o něm psát když tam nežijí. Když máte pocit že by m7 mělo na Slovensku vysílat madarsky tak si to vybojujte. Ale když píšu o m7 tak jen o české části.Chápeš. |
satman1
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...satman1 - To EPG ste nepochopili. Nejde o to ze ci je ked zapnem prijimac. Ale o tom, ze ked je napr. prazdne (napr. po preinstalovani firmwaru, alebo ked pridem domov z dovolenky po 2 tyzdnoch) a zapnem sat napr. na Paprika od UPC, tak mi za par sekund natiahne EPG pre vsetky programy od UPC. Ak sa postavim napr. STV od Skylinku, tak mi natiahne EPG na STV1,STV2 ... cize len pre jednu frekvenciu, ale CT1,CT2,Prima mi nenatiahne. Az ked prepnem na CT1, tak mi natiahne CT1,CT2, ale zase mi nenatiahne CTHD atd ... Mozem si dat v noci stahovat, ale Skylink sa musi prepinat na rozne frekvencie, kdezto UPC len na jednu! Alebo je frekvencia odkial to stiahne vsetko? Ja som ju zatial nenasiel.A kvalita obrazu UPC - Skylink? Skus si to dnes a nie pred dvomi rokmi! Hlavne HD programy. "A kartu u m7 si většina pořídila za 1400 Kč. To je daň za vlastní přijímač" - ved u UPC mozes mat tiez vlastny prijimac a karta nestoji tolke prachy! "A m7 je pružnější v přidávání programu." - to platilo dovtedy kym Skylink nepredali. Teraz skor programy ubudaju ak si si nevsimol. A tu pruznost som ti vysvetlil pocas MS v hokeji a STV HD u UPC! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
Billyska co myslíš kdo přidá Slovak Sport TV 2 do své nabídky?FreeSAT nebo Skylink?No samozřejmě že Skylink! |
dawis77
![]() |
|
satman1Asi sme sa nepochopili, Ja to zasa nedelim na Cesku či Slovensku časť M7, ale tiež nemám potrebu, aby vysielali ničo na Slovensku Madarsky, mne to vobec nechyba a ani to nekukám, ovšem ja som sa iba ozval na to že prečo to vlastne deliš ??? na vysielanie CR a SR, ked je to Jedna platforma ako CSFR, ono to neni, ako Free sat, či Digi, a teda v podstate nezávyslé dcerske spoločnosti v roznych štátoch, ale tu sa jedná o 1 spoločnosť, síce v luxemburgu, ale vysielanie je spoločné pre Obe Krajiny, tak ako pre CR aj SR.A taketo niečo tu v totalite nebolo, takže nás tam nevracaj, aj ked už niesme spoločny štát, tak máme aspon už to vysielanie trošku spoločné. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...Chlap musite byt COOL, ved ste sa to uz naucili od r.89 co to je... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...PISTOK153 já bych to taky nedělil ale jak reagovat na Jozefa ba když píše takové věci. Já vím že je zaryty freesatak a bude vždy oponovat. Ale já o tom nemůžu debatovat neznám mentalitu jihu slovenská. Někdy se to musí rozdělit. |
satman1
![]() |
|
BillyskBillysk ti nerozumím s tím epeg to záleží jaky máš přijímač já mám technisat a jak ho zapnu třeba po týdnu tak načte hned celý epeg u m7 a je jedno na kterém kanále to zapneš. Nemusím přepínat na různé transpodery. To záleží na přijímači chápeš!A když budu tak ortodoxní jak ty tak sem měl. freesat a karta byla sparovana s přijímačem a nechtěli ji vyměnit. Takže nešla dat jinam legálně. A stou pružnosti jedenkrát něco dali navíc a to se týkalo jen slovenské části freesat. To je chaby příklad. |
satman1
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...No to EPG ma zaujima. Ale potom ma Skylink nieco nestandartne, lebo UPC, aj Holandania, aj iny mi funguju dobre a nacitaju sa cely. Mam prijimac ktory bezi na Enigme 2, aj prijimace ktore nie su ani linuxove a vo vsetkych sa to sprava rovnako. Takze sa mi to nezda. Nemam ziadny skylink ready, to priznavam.A UPC kartu som mal a sparovana nebola. Ak budes pytat kartu bez prijimaca, tak ti daju nesparovanu, ak s ich prijimacom, tak ti ju sparuju, takze pozor na to! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...satman1 no to máš pravdu, stou mentalitou na juhu slovenska je to rozne, v tomto stebou suhlasím, že sa to musi niekedy rozdeliť.K tomu EPG čo sa tu píše, no neviem, Ja mám opticum 9500HD a nejaké zvlášť problémi mi to nerobí, načíta to OK, síce sem tam niekedy zahafruje, ale je to o jednotlivych TP, by som skor povedal. Ci to načita naraz, alebo postupne, to je mne zasa stohoto pohladu fuk. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...Billysk stou jejich pružnosti než bych se dočkal až povolí karty bez přijímače to bych se nečekal.Teď sem asi 5 roku u skylinku. |
satman1
![]() |
|
RE: Slovak Sport TV2 získal licenci a může vys...PISTOK153 myslím tady v debatě ne jih Slovenska rozdělit |
satman1
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79 | |
![]() |
|
![]() |