![]() |
|
hromadná žaloba proti UPChttp://www.hromadnezaloby.cz/detail-zaloby/6-zaloba-na-upc-ceska-republika-s-r-o |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPCked mam tolko iq na ukoncenie zmluvy, mam dost aj na vratenie zariadenia ktore mi nepatri. co na tom ze modem stoji 1200 korun? ked ho klient pol roka nevratil tak im uchadza zisk ktory mohol generovat a to niekto musi zaplatit a hotovo.ufnukani neplatici sa budu zhlukovat pod nejake divne hromadne zaloby, ale keby nebola pokuta taka velka tak by nikto nic nevracal.... ved pozname cesku mentalitu... keby ste si splnili podmienky na ktorych ste sa dohodli, nemuseli by ste sa teraz zhlukovat a fnukat za par korun o ktore ste prisli vlastnou blbostou |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPCTak to je mazec...Jejich jednání je proti dobrým mravům. Ale chtít úroky z půjček v řádech stovek procent je zcela dle dobrých mravů?!? Nemám slov. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
@DVBT1kua pepo tak vrat modem nacas a nemusis riesit blbosti okolo pokuty za nevratenie zariadenia.. spln si co mas a co ti predpisuje zmluva a nemusis sa nico bat..velmi spravne to napisal Mathev .. ty im nevratis modem pol roka - cize de facto mas ich zariadenie, ktore mohli posunut dalej a ktore mohlo zarabat. a kedze nezaraba tak ktosi kto je za to zodpovedny to musi zacvakat - uplne normalna vec v kapitalistickom svete |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPCMgr. Tomáš Kratochvíl, advokát je buď totální pako nebo vyčůránek, který tahá peníze z lidí za nesmysly ;PVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
furicka a technikTKRplný souhlas ...chcde si to jen občas přečíst podmínky smlouvy :ogre: |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
ja by som podal žalobuaj proti dopravnému podniku mesta Praha, Bratislava a pod.Cestovný lístok stojí tak 50Kč (pritom hodnota toho vytlačeného papierika môže byť tak 20hal) a pokuta bude tiež okolo 1200Kč. :laughing: :bomb: |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPCdemence národa se projevila i zde :laughing: |
johnycz
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPCAbsolutny suhlas, poriadok medzi slovanmi urobila vzdy len pokuta na hranici unosnosti, alebo ked citili bodak v chrbte. Inac len podvadzat,obchdzat zakony. RvNormalna spolocnost vyzera inac. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPCTak tu sa zase ukazuje pristup slovenskych poskytovatelov k spotrebitelom. Ked si sluzbu objednam tak mi to technik donesie aj zapoji. Ked slubu rusim tak to mam odniest sam a v pripade ze zabudnem tak neumerne pokuty. Ak by chcela byt spolocnost korektna tak v cene sluzieb by bol aj neaky technik ktory si zariadenie vyzdvihne tak ako sa to robi napr. v UK.Raz pride ten cas ked aj na Slovensku poskytovatelia pochopia ze kazdy zakaznik prezije bez ich sluzieb ale ich sluzba nemoze prezit bez zakaznika. |
kukisk
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPCTo mas sice pravdu, ale to sa musi prejavit pri podpisani, resp. nepodpisani zmluvy pri objednavke. Lebo inak ziadnu spolocnost neprinutis k nicomu. Toto je len hladanie vinnika inde ako u seba.O zabudnuti nemôze byt ani rec, vsetci v domacnosti nevedeli, ze zrusili zmluvu? To je nejaka skupinova zabudlivost.... :) Opakujem nebavim sa o vyske pokuty, ale o principe ako funguje tato spolocnost......a vo vsetkom. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereO vyske pokuty sa ani netreba bavit.V tom ma asi kzdy jasno.Skor som myslel ze poskytovateli na Sk sa spravaju ako male decko ktore skusa co vsetko si moze dovolit a kolko toho rodic znesie. Nanestastie Slovak toho znesie vela a casto mi niektore situacie pripominaju scenku z filmu Pacho hybsky zbojnik ked pan bije podaneho. Pride pacho a zacne bit pana. Podany vythne bicik a vrati panovi nech len udrie. Slovak je proste zvyknuty na to ze je bity a za vstko trestany a mnohym to pride upne normalne. Tak to vidim ja z pohladu niekoho kto dlhodobo zije v zahranici a som zvyknuty na iny pristup. Je to vec pohladu. |
kukisk
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
kukiskTak ked si cital moje davnejsie prispevky, casto som pisal, ze pre niektore firmy sme pokusne labaky, co este prejde? Lebo "vonku" to nemôzu robit.Na druhej strane, ked dlho zijes vonku, vies posudit aj to, ako sa nasinec chova doma a vonku. Vsade tak, ako mu to dana krajina dovoli. A bohuzial moja skusenost je casto taka, ze ked slovak neciti nad sebou tan pomyselny bic, rozum mu chodi len po lumparnach. Ale poznam aj cestnych ludi, bohuzial coraz menej...... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
pokutapokuta za čo? že spoločnosť UPC má svoje zariadenia u niekoho doma a nedokáže si zabezpečiť jeho vyzdvihnutie? prečo by mňa ako bývalého zákazníka malo zaujímať, čo s modemom bude UPC robiť po ukončení zmluvy? nech si ho UPC láskavo vyzdvihne, t.j. dohodne sa na termíne, kedy bude byt prístupný a pošle poskoka pre modem. analógia s pokutou za lístok n MHD je scestná, predsa zariadenie nepoužívam na rozdiel od jazdy na čierno... |
miro333
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPCInak volakedy pri kablovke od UPC si vypoved musel vybavit osobne na ich pracovisku, uz sa to zmenilo?Tade jednoduche riesenie, nevratis zariadenia vypoved je neplatna a mozes platit dalej aj ked to nepouzivas. Opakujem, pokial su take podmienky stanovene v zmluve. Ak je napisane, ze to musis ty vratit a nie oni sa dobijat niekomu do bytu. Druha vec je, ak su ine podmienky, ale terajsie uz nepoznam. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
miro333...pokutou za lístok n MHD je scestná, predsa zariadenie nepoužívam na rozdiel od jazdy na čierno...No to by som netvrdil, lebo nepoužiješ štikačku v autobuse, takže aj ked sa vezieš, tak niečo nepoužiješ a nepoužil si ani ten automat čo sa kupuje v nom ten listok. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPCnejde o dobíjanie sa do bytu, ale o seriózny prístup ku zákazníkovi. pokiaľ mám u niekoho svoje zariadenie, je predsa logické, že je na mne ako vlastníkovi zabezpečiť si vlastnícke práva. ja ako zákazník mám povinnosť zabezpečiť im prístup k ich zariadeniu, takže je len vecou dohody, kedy a ako si zariadenie vyzdvihnú. Ale násobná pokuta za nevrátenie je nezmysel, to by im potom mohli zákazníci vystaviť faktúru za prenájom nefunkčného zariadenia, skladné, nazvite si to ako chcete v rovnakej výške, čo je takisto nezmysel. |
miro333
![]() |
|
autobuspoužívaš ten autobus a to je hlavné. ako keby si si štikol lístok, po vystúpení zahodil a revízor by ťa vonku pokutoval za to že si použil ich zariadenie, ale nemáš lístok... |
miro333
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPCmiro to su uplne divne prirovnaniatu je dolezite ze ste sa predom pri podpise zmluvy dohodli ze to zariadenie vratis nejakym sposobom. ty si ho nevratil tak ako ste sa dohodli a teraz sa vykrucas a tvrdis im ze oni sa maju doprosovat a menis podmienky vratenia tak aby sa to hodilo tebe. toto ste sa ale v zmluve predsa nedohodli... ja takychto vycurankov poznam. sam poskytujem nejake sluzby a kazdy dlznik co ma taketo zmyslanie je najhorsi. raz sa na niecom dohodneme a potom mi vyvolava ze on to chce vlastne uplne inak a mam robit tak ako piska. a potom nezaplati fakturu a tvari sa ako majster sveta a ja mam riesit jeho problemy. neplatis a nedodrzujes zmluvu, tak sa nestazuj. |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPCAle nechapem a nikto neodpovedal, tak prides k nim vypovedat zmluvu, tak preco nemôzes zobrat a vratit to co od nich mas? Dôlezite je co si podpisal, nie co si myslis.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Číst v klidu a přemýšletDokud budou zákazníci jakékoliv společnosti tak naivní, že si ani nepřečtou smlouvu, když ji podepisují, budou právníci a soudci jediní kteří budou mít práci a výdělky.Čím je smlouva rozsáhlejší a navíc pro velikost fontu téměř nečitelná utíkejte jinam. Jinak se nedoplatíte. |
klara
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPC@klara přesně tak, třeba proto mám Skylink či např. telefon bez smlouvy. Paušál o stovku dražší než bych měl za neomezené volání z dvouletou smlouvou. Za ty šušně navíc mi ta svoboda stojí. Smlouva to je horší než manželství :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tak u nás to je tak,pokud máš přístroj zapůjčený,ať satelit,nebo internet,kabel modem-smlouvu bude ukončena VÝHRADNĚ jen při vrácení tohoto a do té doby platíš,jest-li používáš nebo ne, ač výpověď proběhla.Rozdíl je, pokud ho zakoupím,nebo jsem měl vlastní.Mám osobní zkušenost řešenou ČTÚ,kterou jsem vyhrál se sítí-internet- poskytovatele,v jh.západních ČecháchDnes se musel jednatel na doporučení ČTÚ všem omluvit,které podváděl,kdysi dokonce přesunul sídlo fi.do Sandiega aby neřešil stížnosti na špatné až (0)služby.Dnes je už zase zpět. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: hromadná žaloba proti UPCmiro333: Proč by si měl poskytovatel služby u tebe něco vyzvedávat? Ty sis zařízení zapůjčil, tak ho taky budeš vracet. A že ti to zařízení bylo ze strany UPC doručeno až pod nos a zadarmo, to ber jako bonus.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
MHD lístokbola samozrejme recesia.Keď si ako zákazník UPC požičiam zariadenie a platím za neho nájom a viem že v zmluve je zmluvná pokuta (mám vedieť čo som podpísal) tak je v mojom záujme to vrátiť ihneď keď skončí nájom. Keď mám auto z požičovne tiež ho tam vrátim po skončení nájmu, tiež vrtačku z baumaxu alebo bycikel od kamaráta. Je to normálne veci vrátiť.... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
u nás letíKed vtáčka lapaju, pekne mu spievaju, ale ked chce vtáčik odletieť, tak je mieria na neho puškou.Keby slovne povedali zákazníkovy, že ak bude chcieť ukončiť zmluvu musi zariadenie vrátiť a ukázali by prstom na tu X-tu stránku v zmluve a tak to dali podpísať, tak je to OK, ovšem poznám prípady, že niekedy to neni možné ani tak jednoducho vrátiť v mieste nákupu u predajcu, ale treba to odniesť trebars do iného Okresu na určité miesto kde má daná firma poskytovatela pobočku. Takže isto všetci poznáte na ktoru službu myslím, ovšem ale stretol som sa už aj z inym distributorom a podobnym postupom. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |