![]() |
|
TV Luxtronic LED LTV 4027 CRS ohledem na rychlé reakce bych se tady rád zeptal co je to vůbec za zn. TV kdo je vyrábí jelikož jsem prakticky až na jeden model uhl. 82 cm nikde nic dalšího na netu nenašel,nabízí je v akci Globus ,může tu někdo popsat nějaké recenze ?Jasně že to bude TV z té slabší horší kategorie ale na chatu a lítačku by to mohlo stačit ne ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: TV Luxtronic LED LTV 4027 CRNe ne. Rv |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: TV Luxtronic LED LTV 4027 CRhm chtělo by to nějak opodstatnit a aspon sdělit o jakého výrobce se jedná,na druhou stranu si myslím že zas snad tak velké propastné rozdíly v dnešních LED TV snad ani nebudou obrazovky se prý dodávají od 2 světových výrobců a dělí se to jen defakto kompletací.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: TV Luxtronic LED LTV 4027 CRAle že je za 10000 kč (LTV 4027 CR)to už jsi nám sem nenapsal a že k tomu dávají ZADARA (LTV 2225 CR)a to je to lákadlo.http://letaky.globus.cz/26/26_13_opav.html?new=1 Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: TV Luxtronic LED LTV 4027 CRturecko-vestel.zdar |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: TV Luxtronic LED LTV 4027 CRTo:habr,to že je k tomuto modelu nějaké lákadlo další v podobě menší LED TV zdarma je věc jiná v dané situaci tohoto tématu nepodstatná,ptal jsem se na výrobce kterého jsem už zjistil /děkuji kuldan/ale především mě zajímala nějaká recenze na tuto značku TV takže uvádět jakoby znova odkaz letáčku Globus je nedůležité jelikož jsem to sám uvedl v prvním článku tohoto vlákna pokud bys ho důsledněji četl.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
@DVBNo recenze tu už byly napsané a jak to tak čtu, tak pravdivé. Buď rád že tě někdo varoval.Za 10000,- kč se dá koupit už docela dobrá TV při stejné úhlopříčce. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: TV Luxtronic LED LTV 4027 CRMyslim ze vsetky tieto znacky ako aj gogen a dnesny grundig a este par dalsich siahaju do turecka. Si myslia ze ked obnovia stare zname znacky ktore ale dnes uz neexistuju tak oblbnu ludi. Neviem ci najdes recenziu, lebo kto by mal zaujem ju robit? Asi nikto.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: TV Luxtronic LED LTV 4027 CRděkuji i tak za poznatky k této značce TV ano slyšel jsem generelně že turecké zn. včetně bílé elektroniky jsou špatné ,nekupovat,nebrat ale já osobně jsem si kdysi dávno pořídil CRT TV funai /rovněž turecko šasi vestel/a jede do dneška,dva roky mi běží chladnička na chatě zn .BEKO a v pohodě myslím si že fenomén značky je někdy příliš nadnesený ,naopak přítelkyně koupila plazmu zn Samsung 102cm věhlasně proklamovanou hlavně prodejci a po půl roky ji odešel panel obrazovky,zn.Philips opravuje kolega v naší místní opravně /výměnným způsobem celých dílů/a sdělil mi že hrůza a děs takže se na to vše dívám trochu s despektem a myslím si že veškarý současný trh v oblasti elektroniky apod. se stává spotřebním sbožím sloužícím k krátkodobému užívání což je záměr aby si domácnosti obměnovali zařízení v co nejkratší době.Spíše to vydím na sázku do loterie nezáležně jakou zn. koupíš některé vydrží dlouho či déle některé chvilku.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: TV Luxtronic LED LTV 4027 CRTo ano, nedavno bezal na nemcoch pekny dokument o tom ako sa elektronika schvalne robi tak, aby dlho nevydrzala. A su male firmy, ktore potom z toho ziju. Napr. kopec vyhodenych praciek,umyvaciek riadu, telvizorov atd. proste z domacnosti oni prezru a potom ked je vada len prkotina ale da sa opravit tak to urobia a predavaju dalej za lacne peniaze. Myslim opravu taku, ze napr. nie je uz modul na vymenu, lebo vyrobca uz nedodava, ale staci vymenit nejaku suciastku a vsetko fachci dalej.No a na pocudovanie mlade rodiny a pripadne starsi ludia co maju menej penazi si tieto ich cinnost nevedia vynachvalit. Neviem ci to niekto z vas videl, mozno je to aj na youtube.Alebo mediathek niektorej stanice. Len uz neviem ako sa to volalo, ale stalo to za to. Clovek uplne inak pozera na tento dnesny svet vychcanych 40 kilovych kravatakov, co deformuju svet. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: TV Luxtronic LED LTV 4027 CRO tych "kur.itkach" v elektronike to ciastocne funguje, ale nie vsade a vzdy.DVB, podla mna, stare porekadlo: " nie sme taki bohati, aby sme si kupovali lacne veci" funguje na 100%. Samozrejme sa vzdy najde nieco, co sa pokazi( teraz som reklamoval, uspesne. adidasky...prvy krat v zivote). Za 10 tis kupis normalny tv a nie to co chces ty, co nikto ani nepozna....ale je to kazdeho slobodna volba, kde vrazi svoje prachy. O obrazovej a aj celkovej kvalite taje "pseudoznacky" velmi pochybujem, ale ked chces kup. Preco nekupis nieco overene, na co su dobre recenzie a ohlasy uzivatelov. Toto nechapem.... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
![]() |