Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - akční nabídka Mini

Tak si představte, v 8 hodin mě operátorka skylinku vytáhla z postele a jelikož mi k červnu expiruje servisní polatek tak mi nabídla Mini balíček za 998Kč (cena za rok, včetně servisního poplatku) Říkám paráda, tak já to promyslím tak se ještě ozvěte, zavolá dopol. znova a já říkám jo to je docela slušná nabídka i když ty kanály stejně všechny nebudu sledovat, říkám OK. Ale já se díval do administrace a tam ta nabídka není takže nevím jak to mám zaplatit (vygenerovaná platba nejde editovat) tak co s tím, a převodem to nestíhám... navíc pochybuji že se to pak u vás nějak promítne když to nemáte v systému že sem to zaplatil když pošlu sníženou platbu, říká to je pravdava v systému to není, tak já ještě zavolám... :-( Fakt trapáci, nabídka docela dobrá ale když to nemají "zmanagemenovane" tak se jim na to vyprdnu .. Rv

opous
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - akční nabídka Mini

řekni ať ti pošlou fakturu na mail a je to myslím ze VS bude několik posledních čísel tvé karty. Doporučuji ti napsat jim formulář přes ten jsem to už dělal pár známým. Napiš jim třeba Dobrý den volala mi operátorka...... mám zájem .... pošlete mi platební údaje....

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Téma: Skylink - akční nabídka Mini

Tak mne prisla po telefonate postou zlozenka na zaplatenie.

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006

Tak já to zkusím, napsat mail ať mi pošlou mailem platební údaje. Díky

opous

na mail moc neodpovidaji rychleji odpovidaji pres kontaktní formulář zde http://www.skylink.cz/kontakty-16.html

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Souhlas. Kontaktní formulář je jistota. Já si tak jednoduše přešel z HDplus na kombi a ještě k tomu dostal 2 měsíce kombi zdarma. Běželo mi od Května a až teď si stáhli první měsíční platbu za kombi platné od 1.7.2013. To se mi třeba u UPCD či DigiTV nikdy nestalo. ;-)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

opous

To máš ještě drahé, některým vybraným klientům nabízejí MINI za 708! Takže až jim budeš psát, chtěj ho rovnou za ony peníze :)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Díky, ještě sem jim nenapsal :-), ta já je zkusím ještě "oholit", pošlu jim mail ať pošlou platbu na 708 že operátorka říkala :-) Snad se nebudou hrabat v nahrávání (jestli to teda vůbec nahrávají), kdyžtak řeknu, že jsem po ránu špatně slyšel :-) Nebo že si přesně nepamatuji, jako to dělají politici :-)

opous

skylink nesnáším

,ale musím přiznat veřejně,předevčírem jsem psal mail a druhý den odpověď,asi jsem měl štěstí R^ :O :laughing:

pierrepetr
Registrace: 5/2006

mne tiež prišiel rovno šek na tu akciu a hned letel do odpadkoveho koša. :)))

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra