![]() |
|
Externí HDD k vu+duoProsím o radu.Jaký externí hdd si mám koupit(500gb)a co znamená m3 a p3.Dík |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: Externí HDD k vu+duoNarazil si na stranku seagate a tam na samsung disky, ktore patria pod seagate, preto sa pytas na m3 -p3 -s3 ? Alebo mas iny dôvod?Ak je to tento dôvod je tam predsa pdf subor a specifikacie. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Externí HDD k vu+duoMal som uz 3 rozne externe USB disky pripojene k VU+DUO co Solo2 s image VTI 4.0, neskor 5.0, nejak som sa nezamyslal odkial pochadzaju(tusim jeden bol od Seagate a dva od Western Digital), fungovali vsetky OK. Teraz to uz ale takto nepouzivam, prepojil som to cez siet k NAS serveru od Iomega, funguje to lepsie. Tie USB disky o dost pomalsie nabiehali pri prehravani, naopak pri nahravani z viacerych obcas niektory zaznam zostal dosekany. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Externí HDD k vu+duo... z viacerych kanalov ... |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Externí HDD k vu+duoNo jo vsetko ma svoju hranicu.........ale bezny clovek nenahrava naraz x kanalov......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Externí HDD k vu+duoDej si tam interní HDD a není co řešit :8)VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: Externí HDD k vu+duoNedá sa nesúhlasiť s pert47, daj si tam intený HDD...R^ R^ R^ |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Externí HDD k vu+duo... oprava : interný... -keď sa to nedá nejako inak opraviť??? - editovať????? |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
Externí HDD k vu+duoDík za odp.ale u mě je problém v tom,že,mám interní disk Samsung HD103SI ale.Při jakémkoliv soft.se sám zapíná ale nenahrává,někdy mi zabere i tuner.Měl jsem pujčený hdd od kámoše,připojil jsem ho,to samé.Jinak spokojenost.Na img.2.0 se roztáčí, na 3.0 se netočí ale to samé.Mám Pli. |
Tonda2
![]() |
|
@TondaNemas na nom picony, alebo trvalo aktivny timeshift? Potom to je jasne preco.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Externí HDD k vu+duoNa 2.0 mám pikony ale na 3.0 ne.Zkoušel jsem odp.pc,nepomohlo to. |
Tonda2
![]() |
|
Externí HDD k vu+duoTohle téma jsem tady už jednou měl.Už nevím co,tak jsem myslel,že to zkusím vyřešit ext.hdd.Možná by to vyřešilo,si s někým pokecat.Tenkrát jsem psal,že mi pomohlo změna Vucc.Bylo to na chvilku. |
Tonda2
![]() |
|
RE: Externí HDD k vu+duoTonda nemam PLI a interny HDD, ale pokial nemas na disku picony, nemas aktivny timeshift, nemas nasmerovane na disk epg, tak ma momentalne nenapada preco by sa mal disk sam od seba tocit. Mam externy disk a nastaveny na uspanie po 5 min. NAozaj neviem preco ti to blbne, ked nic z toho co som pisal nemas smerovane na disk. Skontroluj si tie nastavneia v PLI.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Externí HDD k vu+duoVíš, co mě napadá?Mám na disku epg.Co s tím?Bylo by dobře před změnou soft.udělat továrko? |
Tonda2
![]() |
|
Externí HDD k vu+duoEpg se mi tam samo stahuje.Ale i na soft.uplně nový. |
Tonda2
![]() |
|
RE: Externí HDD k vu+duoTak zmen cestu na internal flash ,alebo neviem ako je to v PLI, uz som ho davno nemal na masine, ale intuitivne sa tam musis dopracovat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereTeď se mi na hdd načetlo nové epg.V menu jsem všechny epg zrušil.Jak to dopadne nevím ale určitě napíšu. |
Tonda2
![]() |
|
RE: Externí HDD k vu+duoAsi to ma PLI preddefinovane alebo co, ale aj tak by si mal mat moznost zmenit cestu ukladania suboru inde ako na disk. Skus trebars do tmp. Uz si to nepamatam ako je to v PLI. JA idem na openATV a tam je podla mna logicky okrem timeshiftu a nahravania nie je nic smerovane na disk. Samozrjeme dodatocne sa to zmenit da, ale naco?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereNechci to zakřiknout. V soft.3.0 jsem v menu nastavení epg všechno dal na ne.Šlo to.Hdd ani nepípnul.Dal jsem 2.0 a zatím dobrý.Je možný,že si to hdd pamatuje?Že nemá načítat epg.Epg na skylinku funguje. |
Tonda2
![]() |
|
liquereSoft.ne 2.0 ale 2.1.Omluva |
Tonda2
![]() |
|
@TondaDisk si pamäta gulove, ale ked si po instalacke preberie setting, kde si zmenil nieco, potom to funguje dalej s novym nastavenim.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereAsi to dělalo epg.Nechci to zakřiknout ale zatím o hdd nevím.Celý skylink epg funguje a to je dobře.Na hdd žádné nové epg není.Budu to sledovat a ozvu se. |
Tonda2
![]() |
|
@TondaKed to mas mimo disku je to jasne. Pozri si masinu cez ftp, uvidis kde to mas. U mna je to v /etc/enigma2/ - R^ :8)epg.dat hladaj.. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereMěním soft.,zkouším,teď mám 2.1 pli který zlobil s hdd víc a zatím pořád dělá co má.Takže zatím dobrý.Dík Ti za rady. |
Tonda2
![]() |
|
RE: Externí HDD k vu+duoNie je zac.Hlavne ze si to konecne spojazdnil k spokojnosti... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |