![]() |
|
Četa - ČT1 29.6Včera jsem shlédl na ČT1 film ČETA. Zdálo se jenom mě, že dabing byl naprosto příšerný nebo i vám? |
maaara666
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6Bud rad, ze tam nebehal tajger.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6ano, príšerné ,na odbornom fóre so satelitnou témou.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6koukni na poláky a pak si o tom popovidáme OK ? :)))FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6Já se bavím o dabingu ČT, který býval na solidní úrovni. Nesrovnávám nás s Polskem ani Mongolskem. |
maaara666
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6Necuduj sa, dalsia taka perla je preklad nazvu filmu olovena vesta. Pricom o ziadnu vestu nejde... Rv ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6A proč by měl být název filmu doslovný překlad?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6To nemusi, ale v tomto pripade sa o to snazili asi google translatorom. Tebe ked to nevadi, tak si urob z cerveneho barona pre mna za mna modru upratovacku........ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereNo schvalne - tak čo si myslíš že znamená "Full Metal Jacket"??? |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
liquereA to som fakt zvedavý čo z Teba vylezie... :))) |
Nibiru
![]() |
|
Nibiruto na mna neskusaj, ja som nenatacal "copak je to za vojaka". To si pis, ze viem o co ide.. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6Tak keď si mäkký tak ja:Full Metal Jacket sa používá ako názov pre náboje s celoplášťovou gulkou ale má to i druhý význam - Full Metal Jacket je i slangový výraz pro uniformu posiatu vyznamenaniami. Vyber si :)) |
Nibiru
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6napr. 7,62x39 R^ za a) je spravne v suvislosti s filmom. :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6Dabing hrozný ,ale na Četě jsem už slyšel i jiný a mnohem horší. Nejlepší je orig.+subtitle |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6je třeba si uvědomit, že dabingů je celá řada, většinou pro nás nepochopitelné, jako že např. madmax se předabuje pro američany, protože australan v hlavní roli by jim vadil apod. No a potom se to přelije do česka, kde se možná předabovává ne originál ale předabovaná verze (pánbůh ví). A u nás taky zpravidla je časem víc dabingů, asi si to nechtějí přeprodat. Jaký v tom je systém netuším, nejspíše na základní kameny si nikdo nedovolí sáhnout (kdyby např. někdo sáhl na Fuinese a Filipovského to by byla mela). Ale vadí mi to hodně, na staré dabingy jsem zvyklý a věřím, že byly i kvalitnější. Naposledy mě dostala sága vetřelců teď už nevím na jaké stanici, nedalo se na to koukat, holt dabing je dost podstatnej........ k četě info tady http://www.dabingforum.cz/search.php?fid[]=3 |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6Nechápu proč dabovat Četu a podobné skvosty Stříbrného plátna. Jákýkoliv dabing takový film prostě degraduje. Obraz byl ok, ale s tím dabingem se to prostě nedalo. Vydržel sem cca 5 minut. Kdysi ČT takové filmy dávala automaticky s titulky. Škoda. :(Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6No právě, proto jsem napsal tento post. Těšil jsem se na zážitek - Četu v HD a pak už jsem jen trnul z toho, jakým hlasem kdo promluví... Půlka z herců měla hlas jako by je zrekrutovali přímo v Modré ústřici, druhá polovina včetně Ch. Sheena měla hlas 50 letého chlapa z kanceláře. Prostě běs |
maaara666
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6:-) uz dlouho jsem se tak nenasmal |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6@wladys, souhlasím, asi další specialita banánové republiky podobně jako přechylování ženských příjmení. Ale neuděláš nic, zase by se pak ozval Tonda z Lesa, že prý mluvil s Katy Perry a teď neví jestli to náhodou nebyl chlap..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6Pokial este neurobia z god save the queen, recnicku otazku kto namydli kralovnu, este sme dno nedosiahli.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6Asi se nás většina shodne na tom,že původní dabing na VHS byl nejlepší,což tenhle nebyl a hlavně u nás na VHS poprvé vyšla Četa ve verzi s titulky.Je to podobné,jako u filmu Poslední Skaut,první dabing na vhs,ho vlastně proslavil (verze pro videopůjčovny),hlášky jedna za druhou,jenže radě pro vysílání tahle verze zřejmě vadila,byla dost vulgární.Takže předabovat a pak můžete vysílat.Lidi tady diskutujou o daleko větších blbostech,tohle má aspoň něco společného s tv tematikou. |
Berny77
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: Četa - ČT1 29.6Tak vidim, ze je viac ludi co si vsimli, ze obcas je tam nezmysel.O to horsie ked si to pamätas uz 20-30 rokov ako to bolo v origo, alebo po nemecky a potom pride taky podareny dabing a clovek pochybuje ci je to ten isty film.Ale pre toho kto to vidi prvy krat je to jedno.... :crying:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |