![]() |
|
Karta výměna M7Jak zprovoznit tuto kartu?Přeregistrace provedena serpo do 2014 3*reautorizace celou noc zapnuto na čt1 ve výpisu karty platnost služeb od 1.7.2013 a karta je stále mrtvá. |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Box je skylink ready, alebo uni s blokerom?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7jelo to v argus vip a v golden interstar. |
Ota6
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Ak si mal bloker vypni ho.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Zdravím mám stejný problémServisní poplatek zaplacen do: 01.09.2014 Placení SIPO/INKASO: Neaktivní mám provest Reautorizaci |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Ota6, nebol si predtým oslobodený od servisného poplatku? Lebo potom ho musíš ihneď zaplatiť pre novú kartu, keď chceš kartu sfunkčniť. To je to veľké oblafnutie, že 14 EUR zaplatíš za novú kartu a keď si neobjednáš žiadny balík tam musíš ihneď vysoliť ďalších 15 EUR. A to je spolu skoro 30 EUR. Zlaté obchodné metódy.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Servisní poplatek mám zaplaceny do dubna 2014 o žádném osvobození nevím a proč mi ve výpisu karty naběhlo 2 měsíce promo do 1.9. |
Ota6
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Mal som tu dnes jednu m7 change spustenu 10.6 , amik 8240, dnes code. A nastartovala az na druhy pokus. Toto sa u ice change nestavalo. :O |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
neměnit!! v době odkladu serpojinak hned platíšodpověď na můj mail od skylinku,zákazník měl cslink reg.1.10.2012,serpo do 1.10.2014 Dobrý den, Karta CSL byla registrována 1.10.2012 - odložení Servisního poplatku bylo na kartě do 1.10.2014. Odložení Servisního poplatku se na karty Výměny nepřevádí. Servisní poplatek by se převedl na kartu Výměna pouze, pokud by již zákazník Servisní poplatek 348Kč hradil. U karty zákazníka je tedy potřeba uhradit SP, aby byla aktivní. S pozdravem Radka Matulová Customer Service for Skylink and CS Link :O :O :O :lookaround: :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7No to jsou z_mr_di..... |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
Hypnosčekal jsi jiný přístup?,já ne,ještě by mě zajímalo,jak to probíhá u karet,co posílají teď lidem na dobírku,aby vyměnili,to bude mazec :laughing: :laughing: :lookaround: :))) :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta výměna M7To ti mohu rici. Zrovna pred tydnem me prisel magazin, s tim, ze me poslou novou kartu za moji CSlink. Odlozili me SP do konce roku 2014 diky tomu, ze jsem kartu prevedl na sebe od jineho uzivatele. Meli v tom tenkrat jeste bordel, ted uz by to neslo. Samozrejme jsem kartu odmitl, co si vubec dovoluji me neco cpat a ja jim musim milostive dat vedet ze neco nechci. To je preci protipravni ne? Jako by nestacilo, ze me na karte zrusili HD basic programy. SP bylo uhrazeno v dobe, kdy jeste fungovaly. No fakt nemam slov. |
Hypnos
![]() |
|
Hypnosno a až se rozhoupeš a budeš chtít měnit máš smůlu,tu tvoji kartičku musíš vyměnit jen za tu co ti posílali,jinak dlouhé telefonáty a dlouhé dopisování :laughing: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Do konce az tak? TO jsem nevedel. Prece karty nejsou na sebe vazany... Svych ICE karet mam dost, jeste stary vydani..Dik za info :))) |
Hypnos
![]() |
|
no joty co ti pošlou spárují a máš po žížalkách,ber,nebo nech ležet R^ :laughing: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta výměna M7:))) :))) :))) Dobry uz se tesim na zakaz. linku. Lituji toho kdo to schyta :laughing: :laughing: |
Hypnos
![]() |
|
ale tenkdo to schytá budeš ty,až ti přijde faktura za telefon,maj to dobře ošéfovaný :laughing: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |