![]() |
|
Mimo mísu - Windows Script HostAhoj, od dnešního rána mi při spuštění systému ukáže okno Windows Script Host. Nevíte, jak mám udělat, aby to okno nevyskakovalo?Na tomto odkazu je obrázek toho okna, co mi vyskočí: http://hcd-1.imgbox.com/aco71cz7.png?st=xV25mSEx643Fn0ugvtksyQ&e=1373041068 Díky za veškerou odpověď. chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - Windows Script HostMal si detekovany virus ? Odinstaloval si nieco ? Zmazal si nieco ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - Windows Script Hostne nemněl jsem detk. virus.spustil jsem jenonm advance system a pak to začla ta chyba.tak jsem odinst.advanče a ta chyba tam pořád je.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - Windows Script HostNieco ti zostalo visiet v startup-e, pozri si to cez system config. Pokial teda nie je problem inde.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |